2777
2789
عنوان

خانمها سزارین یا طبیعی باتجربه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم لاغر بودم ، نمیدونم ربط داره یا نه ولی واقعا هیچ درد نداشتم هیچی پمپ درد هم داشتم ، فقط لحظه ...

جدی؟من الآن که ۹ هفتمه ۵۰ کیلوام کاش زیادوزن اضاف نکنم و بعد عمل آسون باشه واسم

♡خدایا شکرت♡

من هنوز بچه ندارم پمپ درد چیه 

من ندیدمش از نزدیک‌ چون بیهوشی کامل بودم روز اول گیج بودم یکم فقط دکترم قبل بیهوشی گف پمپ درد میخوای؟ گفتم چیه گف خودکار مسکن تزریق میکنه هیچی نمیفهمی گفتم اره 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

ربطی نداره من لاغر بودم اما خیلللی درد داشتم درحد مرگ اما تخت کناریم تپل بود حالشم عااالی دکترمونم یکی بود بستگی به سیستم بدنت داره

من روز دوم سوم سرپا بودم رمز سز اینه که بعدش قدم بزنی هرچی قدم بیشتر بزنی زودتر سرپا میشی .سخت نیس اصلا نگران نباش

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
بخدا فقط به اون لحظه ای که میخواد بچم دنیا بیاد فکر میکنم و بعدش ک درد نداشته باشم من از الآن سز رو ...

منم میخوام سزارین شم چون خانوادمون سخت زان، دختر خالم سر زایمانش از درد بیهوش شد

ازتون خواهش میکنم برای سلامتی تو راهیم یک صلوات بفرستید ان شاءالله حاجت روا شید🙏