2777
2789
عنوان

بچه که بودم چند نفر ازم عکس گرفتن

131 بازدید | 10 پست

خانما نمیدونم چرا یهو یاد این قضیه افتادم 

من بچه که یودم مثلا ۸، ۹سالگی تا مثلا ۱۰، ۱۲سالگیم 

نسبت یه همسن و سالام درشت تر یودم 

بعد اعتماد بنفسمم به شدتتتتتتتتتتت افتصاح یود ، بعد تیپایی که میزدم افتصاح تر 

با اینکه از همون بچگی میگفتن ناز و خواستنی هستم ولی مثه اسگلا یودم

مثلا یادمه رفته بودیم  مسفرت بعد رفتیم رستوران، نشسته یودم پیش مامان بایام میز بغلی یه آقایی گوشیشو درآورد ( اونموقع از اون دکمه دارا یود ) با خنده ازم عکس گرفت 

با اینکه لباسم پوشیده بود ، حتی من از سن ۶سالگی روسری میپوشیدم حالا نه با حجاب کامل ولی میپوشیدم

یا مثلا یه بار رقته یودیم جشن سیسمونی دختر دایی مامانم اونجا یه شلوار لی پوشیده یودم قدش بهم بلند بود یکم تاش کرده یودم ، یه دختری همسن خودم نشسته بود روبروم تبلتش گرفته بود داشت ازم عکس می‌گرفت 

بعد انقد اسگل بودم روم نمیشد جامو عوص کنم یا برم بهش بگم عکس نگیر ، خیلییی کم رو و بی اعتماد بنفس بودم ، اضطراب اجتماعی هم داشتم 

حالا الان یهو یادش افتادم اعصابم خورد شد 

بنطرتون با عکسام چیکار کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.