2777
2789
عنوان

دارم بال درمیارررررم بیاین بی بی چک ببینید😮😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 37 پست
احتمال زیاد مثبته عزیزم😍😘مبارکت باشه، عکس بیبی چک منم تو تاپیکام هست، کمرنگ بود.برای این که خیالت ...

خیلی ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه الان تا چند روز دیگه رو چجوری باید سر کنم!خیلی عجله دارم بدونم بتام چند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه الان تا چند روز دیگه رو چجوری باید سر کنم!خیلی عجله دارم بدونم بت ...

والا من که زدم استرس داشتم مثبت کاذب باشه، دوباره فرداش یکی دیگه زدم پررنگ شد، امیدوار شدم😁 روز بعدش بتا دادم۷۸۰بود

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

منم فردا میزنم پس فردا برم آز بدم برام دعا کنید

انشالله عزیزم😍😍🤲 استرس نداشته باش مثبته حتما تا پس فردا هم بتات بالاتر رفته😊😊

انشالله عزیزم😍😍🤲 استرس نداشته باش مثبته حتما تا پس فردا هم بتات بالاتر رفته😊😊

فداتشم مهربون😍😍😍😘😘خیلی ممنون از پاسهگوییت ایشالا نی نی گلت در کمال سلامتی و خوشی بغل کنی

فداتشم مهربون😍😍😍😘😘خیلی ممنون از پاسهگوییت ایشالا نی نی گلت در کمال سلامتی و خوشی بغل کنی

فدات عزیزم. انشالله، همچنین خودت😘😍😍🤗