2777
2789

شایدحامله هستی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
شایدحامله هستی 

نمیدونم اصلا کلافم میگم خدایا یا پریود شم یا بفهمم باردارم انقدم کم طاقتم از انتظار بدم میاد شوشو میگه یه هفته صبر کن ولی من هرروز بی بی میزنم هاله داره میگم نکنه کیست دارم هاله میندازه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تقریبا۱۰روز عقب زده بود که درد خیلی شدیدی داشتم انگار میخوام پریودشم ولی نمیشدم خودم ک تجربه نداشتم به دخترخالم گفتم گفت شاید بارداری بی بی بزن ک من بی بی خریدم و بارداربودم 

تا یکماه دردداشتم بعدخوب شدم الان خیلی کم دردمیاد

من به نظر خودم یکشنبه تازه میشم 3هفته اگه باردار باشم امکانش هست به خاطر همین کمرنگ باشه

من وقتی بی بی زدم بعدک رفتم سنو اون روز دقیقا ۲۴روز بود ک بارداربودم

من اخرین پریودم ۵اسفندبود۲۰فروردین بی بی زدم

من وقتی بی بی زدم بعدک رفتم سنو اون روز دقیقا ۲۴روز بود ک بارداربودم من اخرین پریودم ۵اسفندبود۲۰فرو ...

من اگه باردار باشم از 29گرفته برا همین یکشنبه میشه 3هفته حالا یکی یکشنبه بزنم اگه باز هاله بود یکیم 25سره 4هفته بزنم ببینم چی میشه