2777
2789
شاید داری آزمایش میشی،  به نظرم دیگه، هیچی نگو، حتی به هر چی پیش اومده و گذشته هم فکر نکن، فکرت ...

روزهای خوب احساس یا ارزو؟؟؟یه لحظه فکر کردم جزو حس ششمیا هستی😊😊

بعضی وقتا میگم از گناهانمه خدا داره پاکم میکنه بعدش میبینم من اگه به فلان چیز رسیده بودم که صد پله پ ...

باشه. گفتم، از الان خودتو عوض کن، فقط بگو خداروشکرت و به هیچی و هیچ خواسته ای فکر نکن و مسیر فکرتو عوض کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی با این جمله ها خودمو قانع میکنم حتی گاهی حکمتش رو نعمت اخرت قلمداد میکنم ولی یوقتایی وقتی د ...

عزیزم من خیلی وقتا با گذشت زمان پی بردم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
باشه. گفتم، از الان خودتو عوض کن، فقط بگو خداروشکرت و به هیچی و هیچ خواسته ای فکر نکن و مسیر فکرتو ع ...

دقیقا به همین موضوع فکر میکنم که بااینکه کوه دردم اما واجباتم و گاهی مستحباتم سرجاشه بدی قضیه من اینه همیشه انگار خدا رو کنارم حس میکنم منو به حال خودمم نمیزاره برم حتی یه ذره با ادمای مزاحم اطرافم کینه ورزی کنم حالشونو با بی انصافی تمام بگیرم همونطور که درموردم بی انصافی میکنن و تیکه میندازن و گاهی دلمو بیشتر میشکنن و حال دلم خراب میکنن

من تو متن زندگیم خدا رو اونجاهایی که خیلی بهش نیاز دارم ندارم ولی تو قلبم همیشه هست گاهی حس میکنم این یه تلقین بوده که شده یه حس ثابت نه حضور خدا ، گاهی فکر میکنم دارن عالم غیب بهم میخندن از بس که دست دعای خالی اوردم پایین و دوباره بردم بالا