2777
2789
عنوان

اونایی که دوتا بچه پشت هم دارن میان نظر بدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 52 پست
وای دقیقا شوهر منم همین رو میگه... من شوهرم خیلی اصرار داشت ک زود بچه دار بشیم منم ب زور پنج ماه نگه ...

من به شوهرم میگم دیگه انتظار بچه نداشته باش بسه دوتا، میگه دختر نمیخوای، با اینکه خیلی دختر دوستم، گفتم نه دیگه فرقی نداره 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
شایدم این وروجک داره منو حرص میده

به نظرم یکم با حالت غیض و جدی بهش بگید تا یکم ازتون حساب ببره 

محلش ندین وقتی شلوارش رو خیس کرد... بچه اولتون رو تشویق کنید ب خاطر اینکه میره دسشویی... و مثلا خوتون رو یا فردی ک خیلی ازش حساب میبره  و قبولش داره رو مثال بزنید بهش بگین ببین مامان هم هر موقه جیش داره میره دسشویی ک شلوارش خیس نشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم یکم با حالت غیض و جدی بهش بگید تا یکم ازتون حساب ببره  محلش ندین وقتی شلوارش رو خیس کر ...

این روشو امتحان کردم ولی انگار خوشش بیاد، اینجوری شده که توجه مارو جلب کنه، فقط وعده بستنی یکم نتیجه میده

من به شوهرم میگم دیگه انتظار بچه نداشته باش بسه دوتا، میگه دختر نمیخوای، با اینکه خیلی دختر دوستم، گ ...

حالا من دوتا دخترن همه میگن هنوز باید پسر بیاری... من شوهرم خیلی بچه دوست داره هی به شوخی میگه من هفتا بچه میخام... منم بهش میگم آن شالله بچه هات ک ده ساله شدن اقدام میکنیم برا آخری   

این روشو امتحان کردم ولی انگار خوشش بیاد، اینجوری شده که توجه مارو جلب کنه، فقط وعده بستنی یکم نتیجه ...

اره هر بچه ای قلق خودشو داره حالا من کوچیکه خیلی یه دنده و لجباز برعکس اولی... اولی آروم و حرف گوش کن... کوچیکه دقیقا برعکس   

حالا من دوتا دخترن همه میگن هنوز باید پسر بیاری... من شوهرم خیلی بچه دوست داره هی به شوخی میگه من هف ...

همه جوونیمون به بچه داری گذشت، ولش کن بابا همین دوتا دخترم خیلی خوبه، سالم و صالح باشن، برا من جنسیت مهم نیست، بعدشم خانواده شوهرم همش پسر زان، من دیگه ریسک نمیکنم

اره هر بچه ای قلق خودشو داره حالا من کوچیکه خیلی یه دنده و لجباز برعکس اولی... اولی آروم و حرف گوش ک ...

مال ما کاملا متفاوته شخصیتشون، چهرشون، رفتارشون، اولی برا ما چموش تره وعصبی، دومی خیلی مهربونه خودشو لوس میکنه، زبون میریزه 

همه جوونیمون به بچه داری گذشت، ولش کن بابا همین دوتا دخترم خیلی خوبه، سالم و صالح باشن، برا من جنسیت ...

من خودم برام مهم نیست جنسیت ولی کلا تو شهرستان ک من هستم این چیزا با اینکه کمرنگ شدن ولی بازم مهم حتی شوهرمم با اینکه هیچی نمیگه ولی دوس داره بچه بعدیمون پسر باشه... البته من خودم ای یو دی ده ساله گذاشتم بعد ده سال اگه خاستم اقدام میکنم دیگه واقعا خستم از بارداری و بچه داری