2777
2789
عنوان

آب زرشک

16492 بازدید | 27 پست

سلام خانما، من چند روز زرشک پلویی رو خیس کرده بودم میخوردم، برای روشنی پوست و سیاهی زیر چشمم خیلی خوب بود.منتها دلم ضعف میره و کلا نمیتونم چیزای ترش بخورم. راه حلی دارید. 

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید

منم شبی نصف یه لیوان میخورم مگه خوبه برای صورت؟

شوهر من قندش بالاست برای کنترل قند میخوره منم کنارش میخورم😁

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژوون چقدر بی احساسی من زرشک ببینم قربونش میرم ک

😅😍

ولی اگر ضعف میکنی نخور برا سیاهی زیر چشمات از سیب زمینی و گلاب استفاده کن

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘
برا قند خوبه؟ 

طب سنتی گفته خوبه...نمیدونم والا

شوهرم از یه جای مطمئن هر چند روز یک و نیم لیتر میخره

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
با عناب خیس کن  شیرین میشه خاصیتشم بیشتر میشه

یعنی همینجوری بشورمشون بعد خیس کنم بزارم تو یخچال؟ 

زرشک رو با عناب بجوشون 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
ژوون چقدر بی احساسی من زرشک ببینم قربونش میرم ک 😅😍 ولی اگر ضعف میکنی نخور برا سیاهی زیر چشمات از ...

استفاده کردم زیاد تاثیری نداشت ولی زرشک خیلییی موثر بوده

یعنی همینجوری بشورمشون بعد خیس کنم بزارم تو یخچال؟ 

زرشک بشور عنابم بشور عناب با گوشکوبی چیزی بشکنشون مساوی خیس کن ناشتا بخور برای پاکسازی خون و کبد و معده عالیه عالی 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....