2777
2789
عنوان

این چه بیماریه جدیدیه

124 بازدید | 7 پست

سه تا از فامیلامون خانوم که باهمم هیچ ارتباطی ندارن

سنشونم 40 عه. تنگی نفس میگیرن دکترم رفتن کلی گفتن کرونا نداری ولی گاهی اوقات نفسشون میگیره اسپری اکسیژن بهشون دادن و اینا

کسی بوده از فامیلای شمام اینجوری بشه؟

چیه که کرونا نیست

اگه تازه اینطوری شدن نمیشه گفت قطعا کرونا نیست،تشخیص قطعی با نمونه ی حلقه

من جاشون بدم‌میرفتم یه پزشک‌خوب برام حداقل یه ct. بنویشه،درضمن گاهی اینا هیستریکه ،باید دید موقعی که اینحور میشن اکسیژن خونشون چقدره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تازه اینطوری شدن نمیشه گفت قطعا کرونا نیست،تشخیص قطعی با نمونه ی حلقه من جاشون بدم‌میرفتم یه پز ...

هر کدوم یکماه میشه

همههه نوع کار انجام دادن حرف زدم باهمشون عکس ازمایش سی تی اسکن و هرچی که بکی هزارتام دکتر رفتن

والا من چند ماه قبل از کرونا یه سرماخوردگی داشتم که بعدش تنگی نفس خیلی شدید تبدیل شد و سرفه های خشک ...

بنظرم گرفتی رد شدی خداروشکر

الان نمیگیره گاهی اوقات نفست؟؟

بنظرم گرفتی رد شدی خداروشکر الان نمیگیره گاهی اوقات نفست؟؟

نه اصلا اون موقع که من گرفتم هنوز کرونا نیومده بود . من تابستون پارسال گرفتم. داروهایی که دکترم داد مربوط به آسم و آلرژی بود . خوبم الان دیگه برنگشته