2777
2789
بهش گفتم چرا بهم نگفتی تو این سالا، گف نمیخواستم نباشی

این نشونه عشق نیست آدم عاشق دروغ نمیگه اما آدم شهوتران برای ارضای نیازهای خودش دروغ میگه 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
بهش گفتم چرا بهم نگفتی تو این سالا، گف نمیخواستم نباشی

عزیزم داره گولت میزنه .هیچوقت زندگی کسیو خراب نکن چون بدتد از اون بسر خودت میاد.برا خودت ارزش قائل شو این همه پسر مجرد.زودتر جداشو چون پشیمون میشی خیلی.خدا جای حق نشسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دختر عمه مادرم رفت با یه مرد زن دار دوست شد بعد مرده زن اولشو طلاق داد سه بعد رفت دختر عمه ماد ...

امیدوارم مشکلشون حل بشه..مگه میشه آدم سزای بدی رو نبینه؟ بالاخره زن اول هرچی هم باشه دل داره با یه امیدی توی خونه زندگی میکنه

میگه اون آقا متاهله میگی شرایط رو بررسی کنه کجاشو؟ این داره وارد زندگی همجنس خودش میشه بررسی میخواد؟ ...

حرفم کلی بود.برای ازدواج گفتم.اولش که هشدار دادم

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
زتدگی زن دوم اگه خوب هم باشه.با وجدانش چ جوری کنار میادالبته اگه داشته باشه

وجدان؟؟؟ بیا زن پدرشوهر منو ببین چجوری به مادرشوهرفلجم فخرمیفروشه

اسمم همون آنجل به معنی فرشته هست.

حالا که فهمیدی سریع کات کن

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
حرفم کلی بود.برای ازدواج گفتم.اولش که هشدار دادم

اگر عقل داشت وقتی متوجه میشد طرف مقابل متاهله تموم میکرد تازه مونده سر دوراهی حتی اگر ازدواجم کنه صدرصد به خودش هم همون مرد خیانت میکنه

اگر عقل داشت وقتی متوجه میشد طرف مقابل متاهله تموم میکرد تازه مونده سر دوراهی حتی اگر ازدواجم کنه صد ...

دیگه اون به اسی برمیگرده وتصمیمش

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام

مایکی ازاشناهامون مرده معتادبوده زنش همش تودادگاه واینابودبراطلاق..مرده از زرنگیش رفته بودبایه زن دیگه..بهشم کلی وعده داده بوده..بعد که زنشوطلاق میده فوووری بااین زنه ازدواج میکنه..زنه الان چقد پشیمونه که نگم براتون..درواقع مرده گولش زده زن اولش به زورازش جداشد بدون مهریه..اینم الان مثل چی گیرکزذه توگِل..استارترخیلی مراقب باش بخدا بخاطرخودت میگم عزیزم 

خدایاشکرت
دیگه اون به اسی برمیگرده وتصمیمش

به عنوان انسان به عنوان جنس اون خانومی که بهشخیانت شده چی وظیفه ای نداریم؟!