2777
2789

چن وقت پیش یکی اینجا تایپیک زده بود که با ی مرد متاهل دوس شده اولش نمیدونسته طرف متاهله بعد فهمیده تازه باهم رابطه هم داشتن و دختریشو هم بهش داده بوده بعد که خانمه فهمیده بود زن داره میخواسته بود جدا شه اما اون گفته بوده نه من دوسش ندارم زنم نمیخوام تو رو میخوام طلاقش میدم اما بعد ی مدتی به خانمه گفته بوده زنشو دوس داره و رابطشون بهم خورده بوده بعد ی مدتی پسره زنگ زده بوده کشونده بودش سرقرار انگاری فقط برا رابطه بعد از مدتی دوباره زنگ زده بوده گفته زنش رو طلاق میده اینو میگیره زنرو طلاق میده میاد خواستگاری این تو همین گیر و دار دوباره دختررو میپیچونه میره دنبال زن سابقش دوباره زن سابقشو عقد میکنه و از اون شهر میره دختره هم خیلی داغون میشه بعد دوباره پسره پیداش میشه میشه میگه باید همینجوری با من باشی وگرنه نمیزارم ازدواج کنی و دختر نیستی دیگه دختره هم همه خانوادش فهمیده بودن اینم میترسیده بیاد به خانوادش بگه دختر نیس همش به پسره باج میداده تا اینکه دختره با ی پسره نامزد میکنه اما همون پسره میاد به نامزدش همه چی میگه اونم دختررو ول میکنه دیگه دختره خیلی نا امید میشه از دست این مرده نجات نمیتونسته پیدا کنه تا اینکه ی خواستگار مذهبی گیرش میاد مرده میگه دوباره نمیزارم عروسی کنم خلاصه خواستگارشو پیدا میکنه همه چی بهش میگه ولی خواستگارش دختررو ول نمیکنه پاش میمونه با همم اردواج میکنن اونم گورشو گم میکنه چون خواستگار دختره حسابی از خجالتش در اومده بود اما همیشه ادم اینقدر خوش شانس نمیتونه باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نمیشی هوو و زن دوم قضیه ی شما فرق داره خوب طلاق داده بوده قبل شما

اصلا با خانواده زن دوم درارتباط نیستند و هیچ وقت اسمشو نمیگیرع ازاولشم راضی نبوده بزور دادنش و حالا زنشم ن زنگی میزنه ن پیامی میدع ن میاد خونشون هیچی 

به نظرم کسی که زن دوم میشه یه مشکلی داره، در واقع یک جای کارش میلنگه وگرنه هیچ دختر باشخصیت و باآبر ...

هیچوقت اینجوری ب بقیه نگاه نکن. تو جاشون نیستی نمیفهمی عزیزم 

هیچوقت اینجوری ب بقیه نگاه نکن. تو جاشون نیستی نمیفهمی عزیزم 

از خودم نگفتم بر اساس مشاهداتم گفتم

دختر با خانواده هیچ وقت برای خودش دردسر و حرف درست نمیکنه

با احمق ها بحث نمیکنم   
پست بعدیتو دیر گذاشتی .. همون اول بگو شوخی کردی.. ببین خاله من سرش هوو اومد وزندگیشو تباه کرد...بر ...

من خودم متنفرم از  همه اون زنهایی ک رو زندگی یکی دیگه آوار میشنو همش میگم خدا لعنتشون کنه

از اینکه یهو انقد زود قضاوت‌کردیو توهین کردی خیلی ناراحت شدم

شرمنده اگه بد حرفیدم 

منم بیزارم از زنای هرزه ای ک انقد حقیرن‌و زن‌دوم میشن

چه مردانه کودکیهایم را پدری