2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چ حسی داری؟؟ چجوریه؟؟  من با ی مردی 3ساله رابطه دارم ولی الان فهمیدم زن داره ولی میگه ب ا ...

تو تصمیمت رو گرفتی اگه واقعا فکر میکنی لیاقتت یه مرد خاین هست که هیچ  پس منتظر باش یه روزم گندش برا تو دربیاد 

دوستم با یه مرد متاهل دوست شد مرده میگفت زنم بده بابام طرفدار زنمه نمیتونم طلاقش بدم هرچی دارم بابام ازم میگیره زنم اهل زندگی نیست هم به فکر خوشگذرونیه دوسش ندارم به اجبار بوده و از این حرفا... دوستم زنش شد صیغه بعد حامله شدنش محال بود دوستم یهو خواست خدا حامله شد به مرده گفت اون گفت یا من یا بچه و گفت زن اولش حامله هست و اولویتش اونه اینو با یه بچه ول کرد و رفت... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
الان چ حسی داری؟؟ چجوریه؟؟  من با ی مردی 3ساله رابطه دارم ولی الان فهمیدم زن داره ولی میگه ب ا ...

حواست باشه سرت شیره نماله.معمولا این حرفا رو میزنن.کم هستن که راستش رو بگن.دقت کن وشرایط رو بررسی کن

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
من تو یکی از اطرافیان دیدم واقعا خیلی سخته، یه عالمه از این ور اونور بهش فحش خونه خراب کن میدن

اتفاقا لیاقتش هم همون فحش هاس

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

..الان ک فهمیدی جدا شو.چون اگ واسش ارزش داشتی بهت دروغ نمیگف هیچ وقت زنشو ول نمیکه فقط تورو بازیچه میکنه 

هیچ وقت زندگیت رو روی خرابه های زندگی کس دیگه نساز، آهش میگیره

واقعا دختر عمه مادرم رفت با یه مرد زن دار دوست شد بعد مرده زن اولشو طلاق داد سه بعد رفت دختر عمه مادرمو عقد کرد....الان دوتا بچه دارن شوهرش همش میزنتش تا حالا چندین بار دادگاه رفتن دختز از غصه لاغر شده رنگش زرد مثل روح فک کنم ۶سالی میشه ازدواج کردن

من همسایه م زن دومه

یه جوری با افتخار از رشادت هاش تعریف میکنه که زن اولش زنگ. میزد فحشم میداد و این حرفا

انگار شاخ غول شکونده زنیکه ه ر ز ه

زخمهایت را پنهان کن، اینجا مردم، زیادی با نمک شده اند
حواست باشه سرت شیره نماله.معمولا این حرفا رو میزنن.کم هستن که راستش رو بگن.دقت کن وشرایط رو بررسی کن

میگه اون آقا متاهله میگی شرایط رو بررسی کنه کجاشو؟ این داره وارد زندگی همجنس خودش میشه بررسی میخواد؟!

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.