2777
2789

من خیلی ناامید بودم خیلی از خدا زده شده بودمفکر می کردم کاش خدا منو حلق نمی کرد اصلا ولی تو تلوزیون یه حدیث از امام رضا رو دیدم که خیلی آرومم کرد .طولانی بود والا می گفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا یکمشو بگو 

یه مردی خیلی فقیر و تنگ دست بود طوری که حتی خرج خونوادشو نمی تونست بده رفت پیش امام رضا . امام رضا یه شاخه ی انگور بهشون دادن مرد با ناراحتی گفت انگور می خوام چی کاد آقا تو خرج خونوادم موندم . کمی بعد مرد دیگه اومدن و نشستن امام یه دونه ی کوچیک انگور بهش داد . مرد دونه رو گرفت و گفت امام اومده بودیم خودتونو ببینیم شما خیلی کریم و بخشنده ایدمن این دونه ی انگور رو تو اب می ریزم و به کل فامیل می دم  امام یه شاخه ی انگور بهشون دادن مرد گفت شما چقدر کریمید من که از شما چیزی نخواستم امام باغ انگور بهشون دادن و در مراتب بعد باغ های اطراف رو . مرد اولی گفت من محتاج بودم و برای من کاری نکردی اما به این مرد باغ های انگور بخشیدی امام رضا فرمودند لان شکرتم لازیدنکم ... اگر شکر کنید به شما بسیار می دهیم و اگر کفر گویید کم می کنیم  من خواستم مثل خدام عمل کنم (. اگه انسان از ته دلش خدا رو دوست داشته باشه و بی هیچ توقعی مطیع امر خدا باشه خداهم حتما بار و یاورش می شه) خیلی رو من تاثیر گذاشت

یه مردی خیلی فقیر و تنگ دست بود طوری که حتی خرج خونوادشو نمی تونست بده رفت پیش امام رضا . امام رضا ی ...

مرسی منم قبلا اینو خونده بودم دستت دردنکنه یکم میگفتی متوجه میشدم انشاالله همیشه حس خوب و حال خوب همراهت باشه❤😘😘😘🌸💐🌼