2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی ابرومند چقدره؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسمه نیس مگه

میخوام سنت شکنی کنم و اگه خدا بهم نینی داد خودم و شوهرم بگیریم فقط

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

من سال ۹۳ شد ۱۷ تومن

خواهرم امسال شد ۵۰

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
پس امسال حداقل 20 تومن میشه.  یکی از آشناها عید دخترش زایمان کرد. سیسمونی رو گفت حدود 30 تومن ...

اووو ن بابا چخیره اونقد کفش

ما تخت خواب کودک نوجوان خریدیم ازاونا ک تااخرعمرش میتونه استفاده کنه😂😂😂

کمد و ویترین خریدیم

کفش دوجفت فقط ی کتون ی صندل ک اینجور ک بوش میاد نمیتونه بپوشه چون ماشالا درشته بچه فک نکنم پاش بشه😂😂  4بسته مای بی بی با داروها و کرم وشیشه شیر و تب سنج  واین چیزا

سرویس قابلمه بچه سرویس بشقاب و لیوان بچه

لباس 0تا3

دوسه تا برا یک سالگی خریدیم ک الان6ماهشه داره میپوشه😂 با کالسکه و رورک و سرویس حموم

دیگه چیا خریدیم🤔🤔🤔یادم نمیاد بقیش اماحدودا12شد

کی گفت خانواده دختر میخواد بخره؟؟؟

گفتم برای پیشگیری😉😉😉😉

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
پس امسال حداقل 20 تومن میشه.  یکی از آشناها عید دخترش زایمان کرد. سیسمونی رو گفت حدود 30 تومن ...

قدیما ک رسم بود خانواده دختر بگیرن فقط ضروریات بود اما حالا تبرج و چشم هم چشمی هم اضافه شده متاسفانه و همه میان خیلی چیزای غیر ضروری میخرن...😢

اگه یکی نتونه بخره بهش میگن امل

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

من الان دارم میخرم همه چی خیلی گرونه ،یه فلاکس از ۵۰ به بالا تا۱۲۰، اسباب بازی اینقدر گرونه که نمیشه زیاد خرید هر عروسکی ۵۰ ۶۰ تومن تازه کوچولو ، لباس اگه خوب بخری ۱۲۰ به بالا اگه از این فروشگاهای ارزون بخری ۴۵ به بالا ،تختو کمدم شد ۳ م تشک گارددار۲۸۰ خریدم 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
من چند روز پیش گرفتم چیزای ضروری رو البته همه چیو خوب برداشتم شد یک و نیم میلیون. سرویس کمد و خوب و ...

ممنون گلم ب سلامتی فارق شی😍