2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی ابرومند چقدره؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 112 پست
چقدددد از رسم سیسمونی بدم میاااد

منم همینطور

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ضروریات و یه کمد ساده پنج ماه پیش خریدم پنج میلیون

کالاسکه و روروئک و گهواره و لباس و وسایل بهداشتی و ی سری خورده ریز و سرویس خوابو و پتو نوجوان و تشک برای خودم و بچه 

خیلی هم کم نبود

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
۱۰تومن هزیتش میشع

با سرویس خواب؟

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
ن من واسه  این گفتم ک میگن تخت و کمدم نخریدم

خب همون دیگه عزیزم

از نظر من هزینه اضافیع

همه خونه ها کمد دیواری داره واسه وسایل و اینا 

تخت هم من خودم اعتقاد ندارم برا بچه کوچولو

بچه باید کنار مامانش باشه.

💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه
من پارسال خریدم نزدیک ۲۰میلیون

ممنون عزیزم

ووااااای چه گرون خداروشکر من بچمو تو ارزونی زاییدم

خوشبحالت

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ی دوستام ی سیسمونی ضعیف خرید در حد ۶تومن ...و یکی متوسط ۱۰ و چندتایی هم ۱۷و ۱۸ 

خیلی ممنون گلم