2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی ابرومند چقدره؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 112 پست
جدیدا دیدم تبلت هم‌میخرن رو سیسمونی

با این کاراشون یه مشت بچه ی پر توقع و تنبل بارمیارن

بچه باید تلاش کنه کار خوب بکنه جایزه و پاداش بگیره نه که همع چی فراهم باشه از اول

اخه تبلت؟؟؟ماژیک؟؟؟تخته وایت برد؟؟؟؟

با این کاراشون یه مشت بچه ی پر توقع و تنبل بارمیارن بچه باید تلاش کنه کار خوب بکنه جایزه و پاداش بگ ...

دقیقا

بچه هایی بار میان ک با گرون ترین اسباب بازی هم ذوق نمیکنن

چون از وقتی چشم باز کردن همه چی فراهم بوده

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم سال ۹۷ خریده ۱۶ میلیون شده الان ک همچی ۳ برابر شده خیلی میترسم

عروس خاله امم میگفت حدودا ۲سال پیش خواهرش گرفته ۲۰تومن!!!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عروس خاله امم میگفت حدودا ۲سال پیش خواهرش گرفته ۲۰تومن!!!!

😨😨😨

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
😨😨😨

😣

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم نامرتب بودم که الان تنظیم شده. ولی همسرم یکم ضعیف بود

چجوری تنظیم‌کردی عزیزم