2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی ابرومند چقدره؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خالم پارسال تابستون خریدیم هرچی ب اندازه خودش با سرویس چوب و ایناش شد حدودا12

پس امسال حداقل 20 تومن میشه. 

یکی از آشناها عید دخترش زایمان کرد. سیسمونی رو گفت حدود 30 تومن هزینه کردن

البته خیلی چیزای غیر ضروری خریده بودن. مثلا هفت هشت جفت کفش گرفتن که اصلا معلوم نیست به پای بچه میخورن یا نه

یا دراور و نی نی لای لای و کلی وسیله های بیخودی... 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دیشب شنیدم بین ۱۱تا ۱۴تومن

دوستم سال ۹۷ خریده ۱۶ میلیون شده

الان ک همچی ۳ برابر شده خیلی میترسم

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
برا خالم پارسال تابستون خریدیم هرچی ب اندازه خودش با سرویس چوب و ایناش شد حدودا12

ممنون

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
هر کی یه رسمی داره نمیتونم زوری بگم چون رسم مااینه تو هم باید اینجوری پیش بری 

عزیزم رسم ماهم هست

ولی من بچه دار بشم نمیزارم مامانم خیچی بگیریه سری رسم های غلط باید برداشته بشن اگر منو و شما  همت نکنیم، این ظلمه در حق همه کسایی که با نداری و پول کارگری زیر بار این رسم ها کمرشون میشکنه

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
مگه خودتون میخاین بخرین؟؟

کلن میخوام قیمت دستم بیاد

اما من اعتقاد ندارم ک خانواده بخره

دوس دارم همشو خودمون دوتایی بخریم