2777
2789

شما هم بعد از استفاده از شیاف مخصوصا شب تا صبح ترشحاتتون زیاد میشه؟ حتی از مقعد استفاده میکردین؟ ترشحاتتون چجوریه؟ من استفاده میکنم گاهی عادیه گاهی آبکیه اکثرا کرم رنگ مایل به زرده ترشحاتم دو هفته قبلم سرکلاژ شدم شنبه باید برم دکتر ، کسی این شرایط و داشته؟ از شیاف میتونه باشه یا عفونت؟ 

خدایا خودت مواظبش باش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیاف استفاده میکنم  ترشحاتم رو نمیبینم یعنی خیس نمیشم زیهد  فقط شرت هام زرد شدن

آره خیلی زیاد نیست گاهی میشه اکثرا مایل به زرده،و بعصی وقتا روی لباس زیر میریزه یکمه و چند میل دورش خیس میشه

خدایا خودت مواظبش باش🙏
رنگ ترشح مربوط به سرکلاژتون نیست شنیدم اونا که سرکلاژمیشن ترشح رنگی دارن تا چن روز

نمیدونم والا کوچکترین چیز حساسم کرده تو بارداری قبلا اینجوری نبودم الان وسواس فکری گرفتم

خدایا خودت مواظبش باش🙏
آره خیلی زیاد نیست گاهی میشه اکثرا مایل به زرده،و بعصی وقتا روی لباس زیر میریزه یکمه و چند میل دورش ...

عادی هست چون منم همینطوریم  من خیلی حساسم  و توجه  منو جلب نکرده

نگران نباش عزیز

من فقط استراحت کردم سرکلاژ نشدم قدری که سرویکس از 30 شد 37 بعدم لباسمو زود به زود عوض میکردم که متوج ...

من نمیتونم تا آخر بارداری استراحت مطلق کنم چون تنهام و یه بچه کوچیک دارم در حد غذا و کارای سبک باید انجام بدم فعلا این دوهفته رو کامل استراحت کردم بعد سرکلاژ یکی دوهفته دیگه هم ادامه میدم ولی دیگه نمیشه باید برم خونم،خیلی مواظبم مدام لباسمو عوض میکنم خشک میکنم اتو میکنم

خدایا خودت مواظبش باش🙏