2777
2789

سلام به همگی

..نمیدونم سوالمو چطور مطرح کنم تا بعضی ها بد برداشت نکنند...اما میخوا م یه راست برم سر اصل مطلب...

خواهر شوهرم بارداره ...مادرشوهرم در غیاب من به شوهرم گفته باید براش طلا بخری یعنی برای نوزاد که پسر هست...دلیلشم اینه که خواهر و بردارش با هم برای دخترمون یه النگوی تقریبا ۱.۵گرمی کادو دادن...سه سال پیش که طلا گرمی ۱۰۰ بود اما الان خیلی گرون شده 

...وضع مالی ما زیادم خوب نیست چون تازه خونه خریدیم هنوز کلی قسط داریم بگم که اون النگو هم یه سال بعدش فروختیم...

شوهرمم با حرف مادرش موافقت کرده گفته شما بخرید من نصف پولشو میدم ...میخوان براش دستبند بگیرن..

راستش خیلی از مادرشوهرم عصبانیم...چون 

امسال عید هیچ کدومشون به دخترم عیدی ندادن به تنها نوه شون ما هم چیزی به روشون نیاوردیم..

از شوهرمم همین طور چون بدون اینکه با من مشورت کنه موافقت کرده..حالا نمیدونم باید چیکار کنم..لطفا همفکری کنید باهام...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرت حرف بزن و بگو که وضع مالیمون خوب نیست براهمین نیازیم نیست کادوی به اون گرونی بدین و بگو انشالله آینده جبران میکنیم و الان طلا شدیدا گرونه بهتره باهم برین و یه سکه ی گرمی مثلا نیم گرمش که حدود چهارصد تومن میشه بگیرین هم اسمش طلاست هم اینکه ارزونتز درمیاد 

عزیزم وقتی به شما احترام گذاشته کادو طلا اورده 

شمام باید همین قدر کادو بدید 

اگه طلا ۱۰۰ تومن بوده باشه بهرحال اون سال براتون خریده 

حالا شما نمیتونی همون ۱۰۰ تومنو براش ببری که 

یه چیز درست حسابی ببر بنظرم زشته 

حداقل در حد ۵۰۰ تومن 

با شوهرت حرف بزن و بگو که وضع مالیمون خوب نیست براهمین نیازیم نیست کادوی به اون گرونی بدین و بگو انش ...

حرف زدم تا حد زیادی قانع شد ولی مشکل اینجاست نمیتونه رو حرف مادرش حرف بزنه اگه بگه هم مقصر من میشم چون اولش موافقت کرده

عزیزم خب وقتی طلا دادن به شما ،،شما هم باید بدین دیگه ،،،،

حالا قرار نیست بگی چون اونا  سه سال پیش دان من ندم چون گرون شده الان،،

طلا تو هر زمانی گرونه 

خب با مادرش شریکی طلا بخرید دیگه ،،کار خوبیه،،،

طلای نوزاد هم که خیلی سنگین نیست دیگه ،،

بعدشم دخالت نکن شما ،،،حالا برادرش یه کوچولو پول اضافه تر بده به خواهرش هیچی نمیشه که ،،جای دوری نمیره که،،،

خواهر برادرن دیگه 

وقتی شوهرت راضیه

عزیزم وقتی به شما احترام گذاشته کادو طلا اورده  شمام باید همین قدر کادو بدید  اگه طلا ۱۰ ...

اون موقع طلا ارزون بود تازه نصفشم نداد خودش گفت ۵۰ تومن پول کذاشته ۷۰ هم برادرش

حرف زدم تا حد زیادی قانع شد ولی مشکل اینجاست نمیتونه رو حرف مادرش حرف بزنه اگه بگه هم مقصر من میشم چ ...

خب زنگ بزنه به مادرش بگه که چه خبر طلا رفتی دیدی؟ راستش مامان من از چندجا پرس و جو کردم دیدم دستبندا یکم زیاد درمیاد متاسفانه منم پول کمی دارم دستم برا همین لطفا شما دست نگه دار بذار ببینم چیکار میتونم بکنم 

اون موقع طلا ارزون بود تازه نصفشم نداد خودش گفت ۵۰ تومن پول کذاشته ۷۰ هم برادرش

خب الان شما نمیتونی ۵۰ ببری که 

خودت حساب کن با ۵۰ تومن اون موقع طلا خریده 

الان چی میشه ؟ هیچی