الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سینه بیشترش بافت چربیه ماهیچه ی سینه خیلی کمه میشه ماهیچشو سفت کرد ولی زیاد اونجوری نمیشه عوضش کرد اینایی ک میبینی تو این عکس مکسا سینه هاشون عمل و پروتزه چون بدنسازی سینه رو کوچیک میکنه در واقع زیاد فکر سفت شدن سینه با ورزش نباشید تاثیر زیادی نداره
یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗
من عکس هیکلم هست تو پستام خیلی وقته تمرین میکنم تجربم زیاده خب اصولا برنامه ها ۳ روزست ...
عزیزم فعلا یه راه کار بده واسه
شکم و پهلو😕😞
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
پروتین بیشتز کربوهیدزات کمتر سالم خوری درست غذا خوردن و تمرین اوکی میشی اخز تمزینت بدو
مرسی گلم
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘