2821
2789

انواع مختلف هستش اشکال مختلف سنگینی بستگی نحسی سردی چشم زخم.....

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برتی باطل کردن سحر سوره ی بقره خیلی جواب میده تو نی نی سایتم چتد نفر گفته بودن 

یه پارچ آب بردار سوره ی بقره رو بهش بخون چون طولانیه میتونی نصفش کنی نصفشو امروز مثلا نصفشو فردا 

بعد از این آب میخوری آبم که کم شد آب روش آضافه کن

تموم ک شد دوباره

اگه سحری چیزی داشته باشی بدنت شروع میکنه به واکنش نشون دادن مثلا سرت درد میگیره یا یه جا بدنت کبود میشه که نشونه پاکسازی 

برتی باطل کردن سحر سوره ی بقره خیلی جواب میده تو نی نی سایتم چتد نفر گفته بودن یه پارچ آب بردار سوره ...

من خوندم به حالت جنون رسیدم همش فکر میکردم جن پیشمه

ببین مثلا چجوری هستی با شوهرت؟

دعواتون میشه یا چی؟

این که میگی حس میکنم جن پیشمه یه سری خونه ها واقعا جن دارن من خودم خونه ی قبلیمون همش احساس میکردم یکی داره نگام میکنه

شبا که میخوابیدم احساس میکردم یه چیزی بالای سرمه 

من از این کیف کوچولو مشکیا هست که میندازن گردنشون 

توش آیت الکرسی و ۴ قل نوشته بود گذاشتم خیلی بهتر شدم 

نمازاتو سر وقت بخون خیلی تاثیر داره

تو خونه بلند بلند قرآن بخون به خصوص سوره ی جن 

میگن جایی که سوره ی جن خونده بشه جن ها از اون جا فرار میکنن

برای مشکلت با شوهرت 

با کسایی که میدونی نظر دارن بهتون یا بد چشمن دوری کن کمتر ببینشون و....

ایشالا بهتر شی

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز