سعدیا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 463 عنوان کسی بوده با وجود کم خونی مینور حجامت کرده باشه؟ 1749 بازدید | 4 پست سال پیش رفتم پیش یه دکتر واسه حجامت، برای جوش صورت، بهش گفتم تالاسمی مینور هستم اونم گفت نمیشه حجامت کنی.حالا میخواستم ببینم کسی بوده با وجود مینور بودن، حجامت کرده باشه، آدم ضعف میکنه؟ تجربه تون رو بگید لطفا.جوشهام دور و بر چونه و کناره لبهام هستن خودمم، نه بیشتر نه کمتر 1399/03/15 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیجان۱ عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 299 بله زن داداش من نه مشکلی به وجود نمیاد احتمالا دکتره درس هاش را خوب نخونده مگرنه باید میتونست مینور فقط ناقل کم خونه ولی خود شخص کاملا سالمه
سعدیا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 463 بله زن داداش من نه مشکلی به وجود نمیاد احتمالا دکتره درس هاش را خوب نخونده مگرنه باید ... مرسی، چه خوب..البته مینورها معمولا سایز گلبول های قرمزشون کمی کوچکتر از نرماله، و تعدادشون بیشتر.. خودمم، نه بیشتر نه کمتر
تیجان۱ عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 299 مرسی، چه خوب.. البته مینورها معمولا سایز گلبول های قرمزشون کمی کوچکتر از نرماله، و تعدادشون بیشتر.. نه عزیز دلم شما ژن بیماری را داری اما خوشبختانه ژن شما خاموشه و هیچ رونویسی از ژن صورت نمی گیره
سعدیا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 463 نه عزیز دلم شما ژن بیماری را داری اما خوشبختانه ژن شما خاموشه و هیچ رونویسی از ژن صورت نمی گیره ... آهان، خیلی ممنون از راهنمایی خودمم، نه بیشتر نه کمتر