2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 2809 بازدید | 61 پست
ببین ژل باید 10 تا بزنی که کار تزریق چربی رو بکنه و ماندگاریشم یک ساله اما چربی کار ده تا ژل رو میکن ...

خاله  شوهرم زد اتافاقا تزریق چربی پیش دکتر نیلفروش. عجب دکتریه . کارش خیلی عالی بود . بنده خدا اعتماد به نفسش زیر و رو شد. کاملاً خطای زیر چشمو کنار لباش پر شد. چقدر تو سن و سال ادم موثره. من خودم مراجعه کندده کلینیک جردنم تا پیریامم ایمجور که دیدم باید برم پیش دکتر نیلفروش. دیگه اینجوری دغدغه پیری ندارم         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ژل هم بدتر از اونه  بنظرم کلا اینکارو نکن خیلی عوارض داره  همه دکترا فقط از مزی ...

سلام شما هیچ اطلاعاتی دارید که چربی به صورت تزریق شده ارو چطوری میشه تخلیه کرد؟من خیلی اذیت شدم تاحالا ،سه برابر خود عمل تزریق چربی هزینه کردم که تخلیه بشه ولی نشده

در بعضی از موارد دیده می شه که تزریق چربی انجام شده گلوله شده است. اگه می خواهید اطلاعات کامل در مورد درمان چربی گلوله شده کسب کنید. مقاله زیر را مطالعه کنید.

https://mehrzadclinic.com/علت-سفت-شدن-چربی-درمان/