2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو راضی کنم که بچه دار بشیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 50 پست
حالا ما مادر شدیم چ گلی رو سرمون زدیم. بابا لذت ببر.  همش بدبختی یه خواب راحت نرفتم

من قبلا بهش فکر نمیکردم مهم نبود ولی یکساله خیلی خیلی میگم.اونم همش میگه الان زوده

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
گوش نمیده

بگو تا جوونیم بچه  دار شیم بگو میخواییم با بچمون زیاد اختلاف سنی نداشته باشیم تا رفیق باشیم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلایلی ک میگه بچه نمیخایم چیه؟ کلا نمیخاد یا مبگه فعلا نه 

قبلا مشکل مالی بود.البته هنوزم هست ولی کمتر شده.

اول عروسی گفت ۳ یا۴سال اول بچه دار نمیشیم گفتم باشه.ولی الان بازم میگه ۳ -۴ ساله دیگه😳😳😳😳

هرکی بعد من ازدواج کرده الان بچش ۲سالشه.خیلیا ها.از حرف مردم خسته شدم.از روزمرگی خودم از تنهایی خودم‌.از بلاتکلیفی زندگیم.😓

نمیدونم والا هیشکی از زندگیش راضی نیس.  کاش شوهرمن یکم درک شوهرشمارو داشت.

الان کجا متوجه درک بالای شوهر من شدین؟

اصلا کار درستی نیست ۲ طرف باید بچه بخوان زوری که نیست یه انتخاب وقتی بچه نمیخواد باید به انتخابش احت ...

عزیزم کسایی دیدم که اولش جلوگیری کردن بعدش دیگه بچه دارنشدن خدای نکرده اگه این خانوم چندسال دیگه بچه دارنشه شوهرش بدو میره زن میگیره

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
عزیزم کسایی دیدم که اولش جلوگیری کردن بعدش دیگه بچه دارنشدن خدای نکرده اگه این خانوم چندسال دیگه بچه ...

شما در مورده زندگی ایشون چی میدونی که تا تهشو رفتی که همسرش میره زنم میگیره 😳

عزیزم کسایی دیدم که اولش جلوگیری کردن بعدش دیگه بچه دارنشدن خدای نکرده اگه این خانوم چندسال دیگه بچه ...

از همین مسئله میترسم.اصلا گوش نمیده میگه درمانت میکنم اگر به اونجا رسیدی

روزی بچه میاد عزیزم 

ما هم قرار بود ۴ ۵ سال بعده عروسی باشه اما ناخواسته سال  سوم شد و الانم خداروشکر میکنم بابت دخترم که دارم.بعدشم دیر بشه امکان داره رحمت خشک بشه و بعدن به مشکل بربخورید 

دوستم الان ۶ساله ازدواج کرده ۲۵ سالشه هرکاری میکنه حامله نمیشه  گفتن رحمت خشک شده .الان باید هفته ای دوتا آمپول بزنه و کلی قرص دارو استفاده کنه تا بلکه فرجی بشه براش

کلا گفام عزیزم توبه خودت نگیر

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

حالا زن گرفتن که نمیدونم.ولی خیییلی سخته یک زنی بچه دار نشه.کنایه های دیگران‌.قوم شوهر.البته شوهر من یک جوری هست که اصلا صبور نیست اگر همچین مشکلی پیش بیاد

اره میدونم اینطوری میشه.واسه همینم خیلی آروم درخواست میکنم.میترسم دعوا کنم سر همین مسئله بعدا همش مق ...

همین اروم گفتناتم اخرش مقصری فرق نمیکنه ولش کن فعلا لذت ببر کلاسای هنری برو

من به مادرشوهرم گفت شما چرا بچه نمیارین؟ گفتم پسرتون هرچی میگم گوش نمیده.گفت غلط کردی تو اگر میخواست ...

چه بیشعور

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.