2777
2789
عنوان

اراده

140 بازدید | 6 پست

سلام . جدا راه اراده داشتن و تصمیم جدی گرفتن و پشتکار چیه ؟ تنها مشکلم همینه . کیا تنبل و بیخیال بودن ولی از خودشون با اراده ساختن ؟ 

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

👌👌👌😍😍😍واییییی مررسسیییی خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه 🌻🌹💙

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
بی انگیزگی ادمو بی اراده میکنه 

خیلی خوب بود واقعا مرسی🏵😚

سلام، مسلماً اراده‌ای بودن پشت کار وجود نداره. کسایی که تنبل هستند و اراده هم دارن از روی اعتماد به نفس بیش از حدی نسبت به خود دارند احساس اراده می‌کنند. اگه دنبال اراده در مسیر درستش هستی توصیه می‌کنم مقاله پشتکار و اراده این سایت رو بخونی. خیلی خوب این مبحث رو توضیح داده.