2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دو جلسه بردم دیدم فقط ربع ساعت زمان میزاره وچیز خاصی یاد نمیده

چرا یک ربع ؟ نیم ساعت هست که تو این نیم ساعت مشکل گفتاری بچه تشخیص میدن و به شما آموزش میدن که چطوری با بچه کار کنی دیگه خودتون باید کتاب و کارت باتوجه به آموزش مربی روزی دو سه ساعت باهاش کار کنی پسر منم تاخیر گفتاری داشت که از سه سالگی تا چهار سالگی هفته ای یک جلسه گفتار درمانی بردم و روزی دو سه ساعت باهاش به روش بازی و قصه کارکردم خداروشکر راه افتاد چهار سالگی واضح و کامل صحبت کرد و جمله می گفت الان هشت سالشه هیچکس متوجه نمیشه تاخیر گفتاری داشته

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
دو جلسه بردم دیدم فقط ربع ساعت زمان میزاره وچیز خاصی یاد نمیده

گفتار درمانی نیم ساعت ک!!!!

. دختر من دیر حرف زد و تعداد جملاتش کم بود آوا ها رو خوب نمیگه مثلا ب شمع دمع میگه، الان ۵سال و ۳ماهش تقریبا ۱ماه ک گفتار درمانی میبریم خدایی راضی ام صدای پ و ک رو یادگرفته. پیش دکتر خوب و کار بلد ببر

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋