2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیها بخیل هستن و هیچوقت راضی نیستن به کسی خیر برسونن . من سه ساله که فقط دارم با آزمون و خطا آشپزی میکنم و حتی نزدیکترین افراد زندگیم هم ، همه‌ی رازهای آشپزی رو نمیگن .

تازه وارد نیستم 😏
خیلیها بخیل هستن و هیچوقت راضی نیستن به کسی خیر برسونن . من سه ساله که فقط دارم با آزمون و خطا آشپزی ...

واااا تا حالا ندیدم همچین چیزی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

مثلا من جدیدا یه نکته به ابگوشتم اضافه کردم که به نظر خوشمزش کرد

اومدم برگه رو خیس کردم ۵ ساعت،،بعدش که با قاشق له کردم،، وقتی غلیظ شد ریختم داخل ابگوشت و خیلی کم دارچین. و سبزی خشک شده (فلفلک)رو هم با رب تفت دادم البته با روغن حیوانی کرمانشاه.

قیمه باید پیازش زیاد باشه و لپه اش بیشتر از آبش باشه

من فهمیدم اگر یک تکه کوچک دارچین رو به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه داخل خورشت بندازم و بعد خارجش کنم ، طعمش بهتر میشه !

تازه وارد نیستم 😏

توی قرمه سبزی شنبلیله خشک کمی... کمی مرزه و کمی پیازچه هم بریز 

توی سس کوفته آبلیمو و مرزه حتما بریز لعاب دار و بسیار خوشمزه میشه 

مواد کوفته ات رو نصفش رو چرخ کن با باقی مواد قاطی کن ورز بده بدون تخم مرغ بذار یخچال بعد سس رو درست کردی بذار جوش بیاد قل قل کنه بعد کوفته ها رو از یخچال درار بریز داخل سس درش رو هم اول نذار 

تو مواد دلمه برگ مو کمی شیره انگور و سرکه قاطی کن بریز

من زیاد دیدم ! نکته ی اصلی رو نمیگن بعضیا☹ ولی من سعی میکنم اونطوری نباشم 😑

خیلی هم عالی،معلومه خوش قلبی

به نظرم خییلی خوبه که به دیگران کمک کنی تو هر زمینه ای اشپزی،درسی،کاری و غیره

از اون طرف یه موقعی که گرفتاری،یکی کمکت میکنه

برای کباب تابه ای مرغ

گوشت سینه یا فیله مرغ ب همراه ران مرغ و دنبه رو چرخ کن 

با سماق فراوون نمک زعفرون فراوون و پیاز رنده شده آب گرفته فراوان ورز بده آخر سر آبلیمو بزن 

روش مشمع بکش بذار یخچال مزه دار شه

فرداش تو ماهیتابه با کمی روغن بازش کن حالت کتابی درشو بذار با حرارت کم بپزه خودشو گرفت تکه تکه اش کن اون طرفشم سرخ کن آخر سر گوجه نصف کن بچین ته ماهیتابه کباب ها رو بچین روش باز درشو بذار بذار آب بندازه