2777
2789

بچه ها ما يه خونه با متراژ نسبتا زياد پايين شهر داريم(محل ما فوق العاده بدنامه)

ميتونيم بفروشيم يا رهن بديم و منطقه بالا شهرمون اجاره كنيم ي خونه با متراژ متوسط

اما پدرم مخالفه ... من روم نميشه بهش بگم اما بخاطر اين كارش دارم تمام كيس هاي ازدواجم از دست ميدم 

من هر كيسي كه باهاش اشنا شدم متاسفانه يا خوشبختانه از منطقه هاي خيليييي مرفه شهرمون بودن و من از دستشون دادم ( هم خواستگار و هم دوست پسر )

چطور پدرمو راضي كنم به اين كار ؟ اصلا روم نميشه بهش جريان بگم

- لطفا شعار نديد كه محل زندگي مهم نيست، چون هست 🌹و اين فقط يه لفظ و شعاره واقعا

به مامانت بگو با بابات حرف بزنه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگاری که نگاه به محل زندگیتون میکنه روبزاربره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اول باید داضیش کنی به اجاره 

چون معمولا ادما تو این سن سختشونه محل زندگی که توش جا افتادند تغییر بدن 

برای شروع با اجاره نشینی یکساله شروع کنید

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

پس این رمانا چی میگن پسره شرکت داره عاشق دختر فقیری میشه ک بجای بدهی باباش،گرفتتش؟؟😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر