2777
2789

دوستانی که مثل من و شوهرم درد مشترکی به اسم ازواسپرمی دارن .میتونم بهتون اطمینان بدم که با طب سوزنی توسط یک پزشک خوب و دلسوز و ماهر درمان میشه.خودم تجربه کردم و خوشحالم از این تجربه چون نتیجه مثبت گرفتم و خداروشکر میکنم بالاخره انتظار به پایان رسید.خوشحال میشم به همدرد های خودم راهنمایی بدم که شما هم از چشم انتظاری و جواب های منفی راحت بشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که مشکلتون حل شده،انسدادی یا غیر انسدادی؟

عزبزم انسدادی و غیر انسدادیش فرقی نداره.تا الان هر نوع مشکلی در بارداری مردان و زنان بوده به خصوص مردان با طب سوزنی توسط دکتر محبوبی درمان شده.

شوهر من انسدادی بود

شما شوهرت واریکوسل داشت؟ اسپرمش صفر بود؟

بله اسپرمش صفر بود.نه واریکوسل نداشت ولی قصد داشتیم عمل بیوپسی کنیم که خوشبختانه قبل از اینکه درگیر عمل و اینچیزا بشیم با طب سوزنی درمان شد.

دوستان دیگه ای هم که واریکوسل کرده بودن فایده ای نداشت براشون با طب سوزنی توسط دکتر محبوبی درمان شدن

تا این حد؟؟؟؟ اون آرزمایشای شوهرت خوب شدن؟

بله دیگه بعد از ۱۰ جلسه طب سوزنی ازمایش داد ۸ میلیون اسپرم داشت.بعدم که روند درمان تا ۳ ماه ادامه دادیم و خوشبختانه اسپرم فریز کردیم

ببخشید دیر پیام میدم ممنون از توضیحتون انشاالله زود جواب بگیرین

بزرگترین جواب همین‌بود که شوهرم ازواسپرم‌بود و اسپرم صفر ولی الان خداروشکر اسپرم داره و میتونیم با اسپرم و تخمک خودمون و جنینی که از خودمون هست بچه دار بشیم😊😊