2777
2789

گوشی بابام صدا میده وقتی میزنه رو دکمه هاش

چندساله صداو قطع نمیکنه اصلا

یمدت هیلی فشار روانی روم بود حتی همین الان

الان صدای گوشی بابامو میشونم انگار داره میزنه رو دکمه هاش تند تند صدای بوق میشنوم به داداش کوچیکم میگم نمیشنوه اون

خدایااااا😭دیوونم کردن

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

چون زیاد فکرشو میکنی و تا ثیر میزاره 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون زیاد فکرشو میکنی و تا ثیر میزاره

چرا باید به صدای گوشی بابام فکر کنم

هرشب چون پیام میده به شریکش صدای تایپ کردنش چندساله شبا میشنوم عادت کردم اذیتم نمیشم الان خیلی رو مخمه خونه نیست ولی دارم میشنومش

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

چرا باید به صدای گوشی بابام فکر کنمهرشب چون پیام میده به شریکش صدای تایپ کردنش چندساله شبا میشنوم عا ...

چون عادت کردی و حساس شدی تو مخته یکسره فکر میکنی که همیشه صداش تو گوشته باید زیاد توجه نکنی

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

حساس نشدم اصلا بهش فکرم نمیکنم صداش میاد

برای اینکه مطمن شی خساس نشدی ببین وقتی اصلا نمیدونی و ندیدی داره باگوشی کار میکنه بازم صدا میشنوی؟ 

اکر نشنیدی یعنی در ناخوداگاهت حساس شدی و یجور تلقینه.