2821
2789
عنوان

من تا حالا خواستگار نداشتم 🙂

784 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها من تا حالا خواستگار نداشتم 

خيلي خانواده ي بسته اي هستيم ، يعني اصلا با كسي رفت و امد نداريم .

خودمم ادم خيلي ساكت و درون گرايي هستم و خيلي تعداد دوستام كمه و ميشه گفت خجالتي ام و با كسي هم دوست نبودم تا حالا. 

ظاهر و وضع مالي متوسطي داريم 

سنمم نميگم 😃 ولي دهه ٧٠ هستم

حالا تصميم گرفتم از اين به بعد خيلي روابط اجتماعيم گسترش بدم ! شايد خبرايي شد 😃 حالا بنظرتون چطور اين كارو كنم و مركز توجه باشم ؟ راستي بگم كه ادم مذهبي هم نيستم اصلا 😃پس مسجد و مولودي و ... رو جز موارد پيشنهادي نگين 😃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روضه 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

چرا همه شوهر میخوان امشب😐

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

ی کاسه اش بگیر دستت ببر پسر همسایه😃

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
2825
2823
2791
2779
2792