2777
2789
عنوان

باهوشا بیان معما

89 بازدید | 13 پست

فکرکنید صدهزارتومان پول دارین باید صدتا حیوون بخرین ازین ۳نوع شتر دونه ای ۳هزارتومن گوسفند هزار تومن جوجه صدتومان چه جوری وچندتا از هرکدوم بخریم که کلا بشن صدتا واز صدهزارتومن هم بیشتر نشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کن پیدا کردم بنویسم

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

پیدا کردم😎

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
افرین بگوچی میشه

۹ تا شتر ۲۷ تومن

۷۱ گوسفند ۷۱تومن

۲۰تا جوجه ۲ تومن

جمع هردو ۱۰۰