2777
2789
عنوان

داروسازی🔥

188 بازدید | 13 پست

دوستان چندتا سوال داشتم❤️

اینکه اگر بخوای داروخونه بزنی درامدش چندتومنه ماهیانه و درساش چندساله است و بعد از چندسال میتونی داروخونه بزنی؟ 

درامد داروسازی بیشتره برا کسی که داروخونه میخواد بزنه یا پزشکی

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺

برو داروخونه سر خیابونتون قشنگ بپرس جوابتو  میده😁

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
برو داروخونه سر خیابونتون قشنگ بپرس جوابتو  میده😁

😂😂اغا ینی هیشکی اینجا داروساز نیس؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پزشکی میخونم .قبلا خیلی تحقیق کردم برای داروسازی خوندن

الان داروخونه زدن حتی برای شهرای کوچکم خیلی سخته 

باید حداقل 2 میلیارد سرمایه داشته باشی امتیاز داروخونه رو بخری

اگه بخری در امدت از 15 تومنه تااااا 100 یا بیشتر حتی

اگه مسوول فنی باشی 4- 7 تومن.به نسبت پزشکی رشته خیلی راحت تریه

فقط طلاق

چرا هستش دانشجو داروسازیه بزار تگش کنم

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

@rroshanaaاوخ تگ نمیشه..ببین میتونی تگ کنی

من پزشکی میخونم .قبلا خیلی تحقیق کردم برای داروسازی خوندن الان داروخونه زدن حتی برای شهرای کوچکم خی ...

عوووچ 2میلیارد😂😐

نمیدونم واقعا پزشکی بهتره یا دارو اخه میگن پزشکی تا زمانی که بتونی کار کنی پول درمیاری اما دارو میتونی نری داروخونه اما پولشم در بیاری

میدونی چن سال باید بخونی کلا برا دانشگاه؟ 

عوووچ 2میلیارد😂😐 نمیدونم واقعا پزشکی بهتره یا دارو اخه میگن پزشکی تا زمانی که بتونی کار کنی پول د ...

برای دارو 6

پزشکی اصلا رشته ی خوبی برای درامدزایی نیست.پزشک عمومی درامدش همین 4 5 تومنه.باید حتما تخصص بخونی وطرح بری.

فیزیوتراپی و دندانپزشکی درامدزا هستن

فقط طلاق

برای دارو 6 پزشکی اصلا رشته ی خوبی برای درامدزایی نیست.پزشک عمومی درامدش همین 4 5 تومنه.باید حتما ت ...

میدونی دانشگاه تهران چن رقمی میگیره؟ 

من منطقه 2هستم و سهمیه25درصدی جانبازی دارم 

میدونی دانشگاه تهران چن رقمی میگیره؟  من منطقه 2هستم و سهمیه25درصدی جانبازی دارم

دوستم سال 97 رتبه نهصد و خورده ای منطقه 3 شد تهران دارو قبول شد.نگران نباش با این سهمیه دارو تهران رو بردی

فقط طلاق

دوستم سال 97 رتبه نهصد و خورده ای منطقه 3 شد تهران دارو قبول شد.نگران نباش با این سهمیه دارو تهران ر ...

واقعا؟

خیلی میترسم اخه من اول پزشکی دوس داشتم اما بعد گفتم هم از محیط بیمارستان خوشم نمیاد 

هم باید اینهمه درس بخونم تازه عمومی بگیرم😐😮