خانوما در مورد میزان مصرف جگر تو بارداری هرچی میدونی بگید
دلم میخواست الان خوندم خوب نیس و اصلا نخورید
کسی بوده از دکتر پرسیده باشه و گفته باشه ی مقداریش مشکلی نداره
تو هفته ۱۸هستم
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
من ادمین پنج گروه درمان ناباروری با طب اسلامی هستم... خوردن مرغ خودش خوب نیس جیگرش که دیگه هیچ
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کلا جیگر و اب هویج بخاطر ویتامین Aبالا برای جنین مضره و روی کارکرد مغزش تاثیر میذاره، دکترم گفت اگه خیلی خیلی هوس کردی در کل بارداری میتونی 2،3 تیکه کوچیک بخوری
من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار...
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
من از اول بارداریم نه مرغ میخوردم نه جیگر الان که حالت تهوع هام خوب شده یکوچولو مرغ میتونم بخورم
بعد دیشب رفتم سر فریزر ی بسته جگر مرغ داشتم گفتم فردا با سیب زمینی و اینا سرخ کنم بخورم الان میخواستم درس کنم بخوریم رفتم ببینم چه مقدارش ضرر تداره نوشته بود اصلا نخورید
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
خانما هرکی میدونه بگه لطفا دکترشما فقط برای ان تی ازمایش نوشت یا برای انومالی هم باز ازمایش ...
انو مالی هم نوشته