2777
2789

من تقریبا یه ساله که خونریزیم کم شده ینی هفت روز شده سه روز اونم با حجم کم..سونو هم رفتم گفتن مشکلی نداری.دلیلش چی می‌تونه باشه بنظرتون؟کسی همچین تجربه ای داشته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم منم مشگل شما رو دارم چند سال میشه ،یه بار رفتم دکتر یه سال پیش سونو شکمی کرد گفت مشکلی نداره و قرص داد  

الان ماه پیش دوباره یه دکتر دیگه رفتم سونو واژینال کرد و گفت متاسفانه دوتا کیست دارم گفت علت کم شدن پرویید هم همونه حالا دارو داده مصرف میکنم 

سلام گلم منم مشگل شما رو دارم چند سال میشه ،یه بار رفتم دکتر یه سال پیش سونو شکمی کرد گفت مشکلی ندار ...

اره عزیزم منم کیست داشتم با دارو رفع شد 

دوره هامم بخاطر مشکل هورمونی بهم ریخته بود یمدت دارو خوردم حل شد البته من کمخونی هم داشتم دکتر گف یه دلیلش اونه الان دائم قرص آهن مصرف میکنم 

نگران نباش با تغذیه و ورزشهای مخصوص هم میتونی کنترل کنی