2777
2789

بچه ها من کسی پیاممو سین نکنه یا سین کنه جواب نده اعصابم خورد میشه تا جواب نده آروم نمیشم بعد اگر کلا پیام نده دلم ازش میگیره یا وقتی با نامزدم قهرم یا حرفی میزنه کم اشتها و عصبی میشم داغونم از این لحاظ بعد کسی شوخی هم حرفی بزنه ک بهم بربخورد کینه میگیرم شما راهکاری برای کینه ای نبودن ندارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود 

بخاطر خودتون قوی باشید ... هیچکس شما رو بیشتر از خودتون دوست نداره، پس بخودتون احترام بذارید و مسائل حاشیه ای رو از ذهنتون خارج کنید ...

مانا باشید🌹

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

نه بابا اینقدر ضعیف نباش خودم قوی نیستم ها ملی در کل ادم باید یه شخصیتی داشته باشه که باد هم تکونش نده  چه برسه به چیز های کوچک مثل سین کردم ادم باید پایدار باشه در همه حالی خوب باشه و با ارامش 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

چقدر حساسی اینجوری خودت رو اذیت میکنی.سعی کن یه کم صبور تر و آروم تر باشی🌹🌹

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من فقط درمورد دوست پسرم این اتفاق بیفته داغون میشم. بقیه چیزا واسم مهم نیست. خب مدل شما هم حساس بودنه. کاریش نمیشه کرد مگر اینک خودتونو اونقدر سرگرم کنید ک حتی وقت سر خاروندن نداشته باشید. من یه بار گوشیمو چند روز دادم خواهرم نگ داشت تا حالم بهتر بشه. منم خیلی داغونم

ミ★ ★彡

راه حلش اينه كه خودت بشيني برا رفتار بقيه دليل و بهونه بياري مثلا اگه جواب پيامتو نداد بخودت بگي حتما كار داره و ديگه تو فكرش نري يا اگه كسي باهات سرد بود بگي حتما خودش يك مساله اي داره ...