2777
2789
عنوان

اگه بفهمید شوهرتون خیانت میکنه چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 204 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه یه روز بفهمم شوهرم بهم خیانت کرده شب توی خواب روغن داغ میریزم اونجاش اینو به خودشم گفتم🙈

خدا نکشتت  یاد حرف مامانم افتادم .مامانم همیشه میگه هر مردی که خیانت کنه انشاالله اونجاش خشک بشه بیافته  

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بچه ها دست وپامو بستن الانم اومدم خونه مامانم که طلاق بگیرم اما دلم براشون میسوزه😢

سخته ولی جوونیتو پای همچین ادم کثیفی نزار لطفا بچه هاتم شرایطتتو درک میکنن حالا بتونی بیاریشون پیش خودت که دیگه خیلی خوبه🎈😍

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
چرا انقدر امار خیانت بالا رفته؟ 

وقتی هیچ جا ب ما درس مهارت زندگی و محبت کردن و تعهد  نمیدن همین میشه دیگه 

کاش یکم تو مدرسه جای درسای مسخره درمورد اینجور چیزا بهمون درس میدادن 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
دقیقا هرچی دارمو ندارم و برمیدارم  ی اسم خودم! تماااام بعدم طلاق

اره بابا 

مردا لیاقت ندارن حتی برای کاراشون غصه خورد فقط باید ب بعضی هاشون ب چشم عابر بانک نگاه کرد همین... 

حالا اونا ک خوبن قصضیش فرق میکنه 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
اه رک بگم این چه زندگیه نکبتیه اخه؟؟ ینی حاضری سرتو مث کبک بکنی زیر برف خیانت رو ب روش نیاری تا ت ...

خدا بیامرزه کل امواتتو هرچی میخواستم بگمو گفتی😁❤

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄

میخای بهت یاد بدم؟ 

توروخدا نگید چیزی یاد استارتر نده. 

دیگ خیانت بخشیدنی نیست بنظرم. 

اول از همه چی طلا داری بزار ب اسم خودت بانک 

پول و چک و هرچی داری هم بزار

هر عکسی داری تو گوشی ش پاک کن 

عکسای عروسی و فیلم و خصوصی تم پاک (یا بفرس ب دست مامانت).. 

تمام جهازتم بفروش یا بفرست خونه بابات. 

بعدم برو مهرت بزار اجرا و طلاق. 

همسایه مون شوهرش هم معتاد بود هم خیانت کرد 

شبا شب دختره جووون ماشین گرفت وسایلش فرستاد خونه باباش همه چی برداشت و تموم

بچه ها دست وپامو بستن الانم اومدم خونه مامانم که طلاق بگیرم اما دلم براشون میسوزه😢

خیانتش تا چه حد بود؟ من خودم بخشیدمش ...البته طول کشید تا ببخشم ..حالم خیلی بد بود اما خداروشکر الان حالم بهتره

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
باید با خانوادت و خانوادش در میون ‌میزاشتی...همون بار اول ی جوری میترسوندیشو تهدید میکردی ک رسواش می ...

خانواده ها فهمیدن و نتیجه :فقط وقیحتر شد 

چون دیگه از ریختن ابرو باکی نداره

اشتباه نکنید 

وقتی فهمیدید نزارید کسی بفهمه و فقط تهدیدش کنید