2777
2789
عنوان

کسی هست برای رفع مشکلات زناشویی رفته باشه مشاوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا  اول من رفتم بعد اون رقت من نمیخواستم نگاش کنم واسه همین باهم نرفتیم جدا جدا رفتیم در ...

بنظرت اگر تنها برم نتیجه ای دارع ؟

شوهرم حاظر نیس بیاد

خب نرفتين ديگه   چرا ميگي نتيجه نداشت بگو پيگير نبوديم

من بودم خانوم ولی شوهرم بخاطر درون گرا بود نرفت و بیخیال شد ما دوتا خیلز مخالفیم خیلی فرق داریم توهمه چی من بیخیال هستم و با صبرو حوصله و کم کم کارمو انجام میدم ولی شوهرم برعکس منه

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
بنظرت اگر تنها برم نتیجه ای دارع ؟ شوهرم حاظر نیس بیاد

من براي يسري مسايل رفتم، مسايل جنسي جزشون نبود ولي خب بي تاثير هم نبود

حرفهاي مشاور و سوالاتي كه از من پرسيد، منو به خودم آورد

اينكه واقع گرا باشم

از طرفي هم من حرف زدن با شوهرم رو بلد نبودم، مشاور كه ميگفت اون قبول ميكرد

اينجور كارها پيگيري ميخواد

ماهم پيگير نبوديم

ولي براي يكي دو مورد كه همون روز صحبت شد، نتيجش خوب بود

من براي يسري مسايل رفتم، مسايل جنسي جزشون نبود ولي خب بي تاثير هم نبود حرفهاي مشاور و سوالاتي كه از ...

اها منم شوهرم نمیاد میخوام تنها برم ولی میخواستم فقط بدونم تاثیر گذاره یا نه

شرایط مشاوره رفتن نداری؟

هزینش برات سنگینه؟

دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟

مسیر خونت تا موسسات مشاوره خیلی زیاده؟

ولی همه اینا قابل حله😍

مشاور رو هرجا که خواستی همراه خودت داری!🤩

اونم با پنجاه درصد آف🤑

در کنار کارشناس مسائل خانواده👨‍👩‍👧‍👦

و

کارشناس حقوق⚖

تو دیگه هیچ مشکلی نخواهی داشت🌱

📢📢📢📢((در زمینه حقوقی)): در زمینه های مربوط به خانواده از قبیل:طلاق_نفقه_حضانت_مهریه_

جهیزیه_نسب_و دیگر مسائل مربوط در حوزه خانواده

پاسخگوی تمام مسائل و مشکلات حقوقی شما و ارائه راهکار😍

تنظیم انواع دادخواست_اظهارنامه_لایحه با ۵۰ درصد آف🤩

📢توجه!

سوال حقوقی کوتاه رایگان پاسخ داده میشه🤩🤩🤩

📢📢📢در حوزه مسائل مربوط به خانواده:

1️⃣مشاوره کمک به حل اختلافات زناشویی با ۵۰٪آف ویژه روبیکایی ها🤩🤩

2️⃣‌پکیج جذب همسر دلخواه برای دخترخانومای عزیز با ۵۰٪آف😍😍

3️⃣آموزش تربیت فرزند با ۵۰٪آف ویژه👨‍👧‍👦

4️⃣و آموزش جذاب خانه داری وخانوم خونه نمونه👱‍♀️😍 این هم شامل ۵۰٪تخفیف ویژه برای خانوم های گلمون🤩

آیدی مراجعه تو امضام هست عزیزای دلم حتی روزهای تعطیل پاسخگو هستم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee