2777
2789

خوردن بیست و یک مویز ناشتا صبح، خواندن آیت الکرسی، وضو با آب گرم، دائم الوضو بودن، خوردن گرمی جات، عسل خوردن، حل جدول و سودوکو، انجام بازی های ریاضی و هوشی، یاد گرفتن یک زبان دیگر

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

سلام

من یک سایتی رو می‌شناسم، دو تا مقاله خوب در این زمینه نوشته. یکی اسمش تقویت حافظه است و اون یکی خوراکی های تقویت حافظه هست. عالی بودن. من خودم خیلی حافظه ضعیفی داشتم، حتی دکتر گفته بود انزایمر داری، ولی خداروشکر با مشاوره و این مطالب خیلی بهتر شدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردن بیست و یک مویز ناشتا صبح، خواندن آیت الکرسی، وضو با آب گرم، دائم الوضو بودن، خوردن گرمی جات، ع ...

من برادر شوهرم جدول حل می‌کرد نتیجه‌ای نگرفت. دکتر گفته بود بازی ریاضی خوب هست ولی راه درمان نیست!

من برادر شوهرم جدول حل می‌کرد نتیجه‌ای نگرفت. دکتر گفته بود بازی ریاضی خوب هست ولی راه درمان نیست!

این که به عنوان یه آقا برادرشوهر هم داری جزو عجایب سایت هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷