2821
2789
عنوان

میخوام چاق شم 😀

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 60 پست
من دقیفا همقد شمام وزنمم ده سال پیش مث شما بود الان شدم۶۷دارم می میرم از غصه ،شما فوقش بشی۵۵_۵۷عالی ...

من لاغر دیده میشم با اینکه وزنم خوبه ولی باز لاغر دیده میشم میخوام  حداقل 5 کیلو اضافه کنم ولی نمیشه راهای زیادیم امتحان  کردم ولی

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
من انقد چیز میز امتحان کردم ولی اثر نکرد سه نوع قرص خوردم. عرق یونجه. نمیدونم سیپری هپتادین. جوانه گ ...

منم خیلی چیزارو امتحان کردم عرق ارس شیرخشک همین قرص وکلی قرص ویتامین ک دکتر داد وزنم همونجور داشت کمتر میشد تغییر نمی کردم. ولی این پودرومیخورم اشتهام خیلی خوب شده قیمتشم 45تومن

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لاغر دیده میشم با اینکه وزنم خوبه ولی باز لاغر دیده میشم میخوام  حداقل 5 کیلو اضافه کنم ولی ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭حالا من میخوام لاغر کنم مگه میشههههه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
منم خیلی چیزارو امتحان کردم عرق ارس شیرخشک همین قرص وکلی قرص ویتامین ک دکتر داد وزنم همونجور داشت کم ...

منم بخرم خدا کنه اثر کنه

عصبی میشی؟به لواشک و ترشی و هندونه و ....اینا علاقه داری؟طاقت گرما رو نداری؟عجولی؟

عصبی زود عصبی میشم عجول هم هستم. آره علایقم همون

عصبی زود عصبی میشم عجول هم هستم. آره علایقم همون

پوست و موهات خشکن؟ریزش مو هم داری؟اگت اره حتما طبعت گرم و خشک و اینجور افرتد به سسسسختی چاق میشن باید عرق کاسنی بخوری طبعت ملایم شه و از سر سردیجات سردو تر استفاده کنی برا چاقیت مثل ماست شیر و..

خدا کنه بخدا تا الان تا پولی دستم اومده برا چاقی چیز میز گرفتم😂

منم دگ خسته شدم هرکارمیکردم چاق نمیشدم چاق شدنم واقعا خیلی سخته. ولی خب بعضیااشتهاشون خوبه میخورن ولی کلااستعدادچاقی ندارن باز لاغرن ولی من اشتهانداشتم نمیتونسم زیادغذابخورم این پودراشتهارو فوق العاده زیاد میکنه قشنگ غذام دوسه برابرشده 

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙