2777
2789
عنوان

کرایه لباس مجلسی

586 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من اصفهانم و تیر ماه عروسی خاله ام میشه .

خواستم ازتون بپرسم جایی هست ک من لباس مجلسی کرایه کنم،؟؟

چون فعلا در توانم نیس بخام مانتو کفش شال و لباس مجلسی هم خودم هم مامانم هم خواهرم بخوایم بخریم تو این گرونی واقعا درتوانمون نیس 

بخاطر این مشکلم احتمالا من نمیرم عروسی رو 

ولی گفتم اگه یجا باشه کرایه بدن شاید بتونم یکاری کنم .

همه عروسی خالشون سنگ تموم میذارن من اوقت من😔

اگه گفتین کی ام؟😁😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نباش پرسو جو کن منم میخوام ولی عروسی پسر عموم کرایه کنم اخه معمولا لباس مجلسیو ی بار بیشتر نمیشه پوشید

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
عزیزم ناراحت نباش پرسو جو کن منم میخوام ولی عروسی پسر عموم کرایه کنم اخه معمولا لباس مجلسیو ی بار بی ...

درسته معلوم نیس کی دیگه عروسی داشته باشیم و اون لباس چند سال خاک بخوره تو کمدم 

انقدر خرج های واجب تری دارم ک این توش گمه😣

اگه گفتین کی ام؟😁😜
درسته معلوم نیس کی دیگه عروسی داشته باشیم و اون لباس چند سال خاک بخوره تو کمدم  انقدر خرج های ...

مثلا اگه لباس ماکسی میخوای میتونی بری جاهایی ک لباس عروس و حنابندان کرایه میدن بازهم تو گوگل سرچ کن ببین تو شهرتون کجا میدن

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
کرونا هست بهتره کرایه نکنی. لباس بخری بهتره. معلوم نیست تن کی بوده

مجبورم چیکار کنم اگه نرمم بهش برمیخوره موندم چ غلطی کنم نمیتونمم ابرو بابامو ببرم بگم پول خرید نداریم

اگه گفتین کی ام؟😁😜

سایزت چنده؟چقدر میتونی هزینه کنی؟؟

من یه لباس مجلسی خیلی خیلی شیک دارم یکبار واسه عروسی داداشم پوشیدم اگه به کارت میاد بهت میفروشم

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@