منو همسرم یه ساله مزدوج شدیم خیلی همو دوس داریم خونه نداریم من تو نامزدی کلی بهش واسه خونه ایراد گرفتم و مجبورش کردم واسم ی خونه بزرگ و نوساز و همه چی تموم رهن کنه الانم ی فندق کوچولو رو باردارم و کم کم قلق زندگی دستم اومده همسرم درآمدش خوبه و اگ بازم مجبورش کنم میتونه تو همین خونه با رهن خیلی بالایی ک داره بمونه اما خب از پس انداز زیاد دیگ خبری نیس و ممکنه تا ۶سال دیگم نتونیم خونه بخریم منم با داییم صحبت کردم ی خونه خیلی کوچولو داره اما امکاناتش کامله تا بریم فعلا اونجا بمونیم اخه دیگ داییم بخاطر من خونه رو تا وقتی ک نیاز داشته باشیم میده مال خودمون دیگ از رهن خونه و اسباب کشی مدام خبری نیس منم اینکارو کردم تا وقتی بچم چهار یا ۵ساله شد ک دیگ اتاق لازم داشت و نیاز ب ی خونه بزرگ داشتیم ی پس انداز خوب داشته باشیم و بتونم از شوهرم خونه بخوام و باهاش ی خونه خوب بخریم اما خوب اگ برم تو اون خونه جام نسبت ب اینجاخیلی تنگ میشه و اگ اونجام نرم یهو شوهرم میگ بریم پیش مامانش و منم ب هیچ عنوان حاضر نیسم پیش مادرشوهرم ی شب هم بمونم و چن روز پیش خونه داییم رو ب شوهرم پیشنهاد دادم اونم خیلی خوشحال شد کارم درست بوده؟
زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...