2777
2789
عنوان

"نداشتن خونه و هزارتا دردسر " میشه نظرتونو راجع ب کارم بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 31 پست
پول پیش نمیدین به دایی؟  در هر صورت اگر داییتون مشکل نداره بهترین کار هست. هم خونه میخرید هم پ ...

اره من نمیدونم جرا میگن اشتباهه...بهترین کار عمرت رو کردی ...برو یه زمینی طلایی بخر با بقیه پولت ..حتما برو خونه داییت بشین نعلومه رابطه اتون خوبه که داییت کاری به کارتون نداره بعدم ...چند سال بعد میری خونه خودت ...

خونه مادر شوهر که خیلی اشتباهه بری

به نظر من کارت مطلقا اشتباهه!

زندگی رو مدیریت کن. 

خونه دایی یا هر عزیز دیگه ای رفتن( همینطوری و به مدت طولانی  ۴ یا ۵ سال بدون اجاره ) واقعا در دراز مدت تبعات داره . بچه هاش چیزی نمیگن؟! خودش ملکش رو چی . و هزار تا مساله دیگه .

با عزت و احترام زیر منت کسی نباشین هرطور شده خودتون مسکن فراهم کنین یا رهن یا هرجور.

به نظر من اصلا شرایطت بد نیست !!!!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تهرانیین یا شهرستان؟داییت داره لطف بزرگی میکننه حتمااا خیلی دوستت داره فقط خونه مادرشوهر نروووووووو

شیرازیم عزیزم اره داییم خیلی مهربونه 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بگی میخوام برم خونه داییم مادرشوهرت مغز شوهرت رو شستشو میده که پسرم جرا میخوای بری زیر منت فامیل زنت!بیا پیش خودم!!!!اونجا اگه بخوای مخالفت کنی میگه چطور دایی تو خوبه مامان من بده

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
زندگی رو مدیریت کن.  خونه فردایی یا هر عزیز دیگه ای رفتن( همینطوری و به مدت طولانی دارند ۴ یا ...

ن عزیزم داییم مشکلی با این موضوعات نداره اصنم آدمی نیس ک منت بذاره اگرم رهن یا هر چیزی بخواد میدیم اما دیگ سر سال هی نمیخواد جاب جا بشیم خوبیش اینه منم اینکارو کردم تا بتونیم زودتر خونه بخریم 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
ن عزیزم داییم مشکلی با این موضوعات نداره اصنم آدمی نیس ک منت بذاره اگرم رهن یا هر چیزی بخواد میدیم ا ...

چی بگم عزیزم . من تجربیات و مشاهدات فراوانم رو گفتم .

ان شاءالله که برای شما خیر باشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شیرازیم عزیزم اره داییم خیلی مهربونه 

اگه با این کار همسرت پس انداز میکنه و فکر خونه خریدن هست کار خوبیه ولی اگه فکر میکنی با این کار اون دیگه دنبال خونه نمیره و پررو میشه نکن

**اللهم عجل لولیک الفرج**
بنظرم یه جای کوچولو تر محله متوسط رهن کنید  که منت داییت هم زدی سرتون نباشه

ن داییم منت نمیذاره اجاره هم بخواد بهش میدیم فقط دیگ نمیخواد هی اسباب کشی کنیم 

اگه با این کار همسرت پس انداز میکنه و فکر خونه خریدن هست کار خوبیه ولی اگه فکر میکنی با این کار اون ...

ن عزیزم خونه دایی ک خونه خودش نیس نهایت سه چهار سال بتونه توش بمونه شخصیت شوهرمم جوری نیس ک ی جا مفت گیرش بیاد لنگر بندازه آینده نگره

پول پیش نمیدین به دایی؟  در هر صورت اگر داییتون مشکل نداره بهترین کار هست. هم خونه میخرید هم پ ...

مرسی از راهنماییت عزیزم حتما حواسمو جمع میکنم

یعنی خونه داییت مجانی میخای بشینی؟

ن عزیزم اینقدرام ک پرو نیسم من ب داییم گفتم ک رهن میدیم اما خودش قبول نمیکنه

پروفایلتو دیدم عکسشو فکر کردم بچه خودمه🤧

خدا نگهش داره برات عزیزم خیلی ناناسه منم دوس دارم نی‌نیم اینجوری بشه

ن عزیزم اینقدرام ک پرو نیسم من ب داییم گفتم ک رهن میدیم اما خودش قبول نمیکنه

من باشم قبول نمیکنم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی