پسرم از ۶ روز پیش ک از خواب بیدار شد شروع کرد ب لنگیدن هنوزم خوب نشده
پیش ارتوپد بردم گفت مشکلی نداره
پیش مغزو اعصاب بردم نوار مغز گرفت گفت مشکلی نداره ولی برای اطمینان ام ار ای انجام بدیم
میخواستم ببینم کسی بوده ک همچین مشکلی واسش پیش بیاد و علتی نداشته باشه و پای بچش خوب شده باشه لطفا اگه تجربه دارید راهنماییم کنید من دارم از نگرانی میمیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام تو رو خدا یکی منم راهنمایی کنه،از صبح پسرم پای چپش میلنگه بدون درد بازی میکنه ولی انگار زانوش خالی میشه از زیر پاش انقدر نگرانم که تا دکتر برم تحمل ندارم..لطفا بیاید بگید بچه هاتون مشکلشون چی بود خوب شدن انشاالله؟
عزیزم دکتر چیزی تشخیص داد؟؟ چقدر طول کشید؟؟ اونم درد نداشت؟؟
سلام ببخشید پسر شا خوب شد مشکلش چی بود پسر منم پای چپش لنگ میزنه سه ماهی میشه یک هفته میلنگه بعد خوب میشه سه هفته ای دوباره بر میگرده یسونو بردیم التهاب داشت و مفصل رانش یکمم اب اورده بود که خوب شد دوباره الان لنگیدنش برگشته شنبه میبرم ارتوگد عکس بگیره نمیدونم چیه این مریضی خیلی میترسم