2777
2789
عنوان

لنگیدن پای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 29847 بازدید | 60 پست
انشالله ک پسر منم خوب بشه  پسر داییتون درد داشت؟؟ دکتر رفتن؟؟ مشکلشون چی تشخیص داده شده بود؟

ببرش سونوگرافی لگن هم براش بکنن حالا که انقدر مامان خوبی هستی

شاید مشکل از لگن باشه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
ببرش سونوگرافی لگن هم براش بکنن حالا که انقدر مامان خوبی هستی شاید مشکل از لگن باشه

از لگن عکس گرفتیم ولی هیچ کدوم از دکترا نگفتن ک سنو هم بشه 

این چند روزم تعطیلیه نمیشه جایی برد

ولی دکتر مغزواعصاب گفت برای اینکه خاطر جمع بشیم ازمایش و ام ار ای هم انجام بدیم ک گذاشتم شنبه اول وقت ببرمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرخوب نشد خدای نکرده یه سونوی لگن و شکم براش بده حتما

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
انشالله ک پسر منم خوب بشه  پسر داییتون درد داشت؟؟ دکتر رفتن؟؟ مشکلشون چی تشخیص داده شده بود؟

نه فقط لنگ میزد

یه سالی بود

بعدش کم کم خوب شد

انشالله که چیزی نیست

ولی شما پیگیر باش البته بدون نگرانی،بسپار به خدا

من دخترم اینحوری شد دکتر گفت ویروسه دورش ده روزس  سر ده روز فرداش خوب شد

ویروس چی ک اینجوری میکنه؟ من دکتر اطفال بردم خیلی ترسوند منو بخاطر همین راهی مغز واعصاب شدم 

دکتر خود پسرم نیست رفته مسافرت احتمالا شنبه برمیگرده حتما پیش اونم میبرمش ببینم تشخیص اون چیه

دکتر بردم گفت چیزی نیست نه درد نداشت فکر کنم یه دو هفته ده روز طول کشید خودشم خوب شد

مرسی عزیزم انشالله پسر منم زودتر خوب بشه

ی سری از دکترا عوض اینکه روحیه بدن بیشتر ادمو داغون میکنن 

من پسرمو بردم پیش ی دکتر گفت احتمالا مشکل مغزی عصبی داره😔منم کلی غصه خوردم اخه بچه ای ک تا شب قبلش قشنگ راه میرفت چ مشکل مغزی میتونه داشته باشه خلاصه ک خیلی منو نگران کرد امیدوارم هیچ بچه ای مریض نشه خیلی سخته😭

ویروس چی ک اینجوری میکنه؟ من دکتر اطفال بردم خیلی ترسوند منو بخاطر همین راهی مغز واعصاب شدم  د ...

حتما ببرش دکتر خودش  گفت مثل ویروس سرماخوردگیه افتاده تو لگنش 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دکتر بردم گفت چیزی نیست نه درد نداشت فکر کنم یه دو هفته ده روز طول کشید خودشم خوب شد

ببخشید عزیزم ی سوالی داشتم 

اینکه دختر شما هم ی دفعه اینجوری شد ؟؟ یا زمین خورد؟ یا مریض شده بود؟

و اینکه یهو خوب شد یا روز ب روز بهتر شد؟

حتما ببرش دکتر خودش  گفت مثل ویروس سرماخوردگیه افتاده تو لگنش

دکتر ک بردمش ولی چیزی در این باره بهم نگفتن

حدودا ی هفته پیش پسرم شکمش شل کار میکرد مثلا اگه در طول روز ۵ بار کار میکرد ۲-۳ بارش شل بود ولی نمیدونم ربطی داره ب این موضوع یا ن