الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر صبر کن،زود تست زدی حتما،ی شب در میان رابطه داشته باش تا جواب بده،تقویم بارداری اوما رو دانلود کن،عالیه،پزشک داره روزشمار داره ک نشون میده و روزهایی زمان طلایی تخمک گذاریتع
دلبرناز دلم همسرم❤️دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا❤️ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟❤️مرسی😘
خواهش میکنم بانو❤️نام کاربری من داخل اوما ،مادر آینده ست.
انشاالله که بارداری
دلبرناز دلم همسرم❤️دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا❤️ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟❤️مرسی😘
ریزش مو هم نشاانه تنبلی تخمدانه؟ ای وای من الان باید چیکار کنم بعضی وقتا منظم میشه بعضی وقتا نامنظم ...
ریزش مو و نامنظمی پریود و داشتن موهای هورمونی یا نشانه ی تنبلی هس یا کم کاری تیروئید یا نامنظم بودن هورمون ک خودش باعث تنبلی میشه...اما در مورد اینکه میگی تنبلی یعنی نازایی باید بگم کاملا در اشتباهی..چون تنبلی رو میشه کنترلش کرد و بیش از ۸۰ درصد زنان تنبلی تخمدان دارن و با قرص و یا حتی ورزش و کاهش وزن تونستن باردار بشن..حتی یک خانومی اینجا میگف دوستش تنبلی داشته و سه تا بچه داره..گلم نازایب فقط ب تنبلی ربطی نداره..اونایی ک تنبلی دارن و بچه شون نمیشه ممکنه در کنار تنبلی مشکلات دیگه ای مث نشکل اسپرم شوهر یا مشکل رحم و لوله و اینا داشته باشن وگرنه صرف تنبلی تخمدان باعث نمیشه طرف نازا بشه..در ضمت هر چه زودار بفهمی بهتر میتونی کنترلش کنی..الان ذهیره تخمکمیگن از عدد ۶ ب بعد تنبلی محسوب میشه در حالی که برا من ۵.۹۳ بود تو ازمایش و دکتر گف داری میری سمت تنبلی..و تمام علائم رو هم دارم.برا همین قرص تجویز کرده و ب شدت توصیه کرده ورزش کنم چون اضافه وزن دارم.دکار گف نگران نباش در همین حالت هم میشه حامله شد..در ضمن گف استرس بدترین تشدید کننده تنبلی هس چون استرس هورنون ها رو به هم میریزه
هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .