2777
2789

یبار خواس بغلم کنه سرمو کوبید ب چارچوب در

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عید  تازه ازدواج کردم رفتم خونه مادربزرگ همسرم

مادربزرگش بهم گفت ان شااله سال خوبی داشته باشی بلند گفتم

چشم😂

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

امروز فهمیدم کراشم از ایناست ک تلگرامش پیامای حذف شده رو نشون میده و من کلی پیام براش مینوشتم و پاک میکردم .سوتی قشنگی دادم از این نظر ک تکلیفم با خودم معلوم شد ک اون این همه مدت میدونسته و روش نمیاورده یعنی دلش نیست 🙃

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

به همکلاسیم خواستم بگم چشم پیام میدم اشتباه گفتم چشم مممممیام مییدم😁

یه بارم با نامزدم حرف میزدم یه حباب از دماغم خارج شد

یه بارم کلاس رانندگی رفتم داشتم  حرف میزدم یه پشه رفت تو دهنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
چندروزبازن همسابه احوالپرسی میکردگفتم نوه هاخوبن؟ گفت دست بوسن من هم گفتم دست بوس باشن 

😂😂

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

مامانم ودوستش دم درخونمون بودن بعد با دوستش رودروایسی داشتیم سنش بالابودداشتم کفشامو پام میکردم ابجیم گفت کجامیرین منم گفتم بابامامان میریم خونه طیب  اسمش طیبه بود بعد دیدم اونم دم درپیش مامانمه اب شدم ازخجالت ک اینجوری صداکردم😂همیشه بهش میگفتم طیب خانم😑