2777
2789
عنوان

جهیزیه...قمی ها بیان لطفا

402 بازدید | 12 پست

میخوام سرویس آشپزخونه همون ست اورانوس که جای حبوبات و سطل برنج و ادویه و ایناس رو بخرم برا جهیزیم ولی نمیدونم کجای قم تنوعش خوبه..نزدیک حرم پاساژ قدیمیه متصل به پاساژ حجت که کلی لوازم خونگی و جهیزیه داره رو کامل گشتم چیز خاصی پیدا نکردم...لطفا راهنماییم کنید کجا برم بگردم

میشه لطف کنی یه صلوات به نیت حاجت رواییم مهمونم کنی🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونجا تنوعش خوبه؟

تو بلوار امین ،طبقه اول پاساژ عصر جدید ،یه مغازه بزرگ هست کارای لوکس وسایل آشپزخونه و پذیرایی زیاد داره . 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تو بلوار امین ،طبقه اول پاساژ عصر جدید ،یه مغازه بزرگ هست کارای لوکس وسایل آشپزخونه و پذیرایی زیاد د ...

وااییی ممنونم..خب بلوار امین قیمتاش معقوله؟

اینقدر چیزای خوشکل هست حتما نباید ست باشه اگر اینستا گرام داری بیا تا چندتا پیج خوشکل بهت معرفی کنم& ...

اینستامو پاک کردم ولی آدرساشونو بده وارد پیجم میشم نگا میکنم

وااییی ممنونم..خب بلوار امین قیمتاش معقوله؟

بالاخره لوازم خاص و لوکس قیمتشونم بالاست ‌اونم تو بلوار امین .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.