2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15348 بازدید | 266 پست

من تو دانشگاه همکلاسی بودم باهاش سر صندلی دعوامون شد توی بوفه اومد صندلی برداره نزاشتم گفتم مال کسیه بعد ازاون سرکلاس زبان کنار من نشست گفت آدامس میخای منم گفتم اره ۱ساعت تمام طول کشید آدامس بده تو کیفش گم کرده بود   

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
کاملتر بگووو چی شد دوست شدین

گوشی نو خواهرم که خریدیم

خیلی عجیب هعی خراب شد

بعد از چندین دفعه هم

گوشی کلا فرستادیم نمایندگی

بعد من رفتم تو اینستا فالوش کردم

بعد منو شناخت

گفت گوشی خواهرتون رسید دستشون

منم ذوق زده از این همه دقت😀

بعد دوستانه حرف میزنیم گاهی

اینم بگم طرف میلیاردر در اومد و ...

الانم منتظرم کرونا بره بریم کنسرت گرشا😭😭

خیلی خلاصه گفتم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطره ایی که من دارم از اولین دیدار 

اینکه رو لبم مو بود خودم نمیدونستم😂😂😂😂

تا من دید گفت پاک کن 

من فک کردم میگه رژتو پاک کن 

گفتم یا خدا چه غیرتی 

بعدها بهم گفت ن بابا مو بود رو لبت 

چش سفید رژ دوس داره😂😂

به ازدواج ختم نشد😑

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
اولین بار تو عروسی داداشش دیدمش  تو کت شلوار مشکی موها خوش حالت 😍 اخه فامیل بودیم پدر مادرش ...

وای خدا

من عاشق داستان هایی ام که تهش وصاله😀😀😀

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
ای جان ازدواج کردین.پ چرا اولش ترسیدی ازش

گنده بود منم ۵۰کیلو بودم یهو تغییر مسیر دادم انقد ترسیدم خوردم ب کوچه بن بست😂😂

بعدا فهمیدم قلب مهربون ولی خانواده بیشعوری داره

ولی بخاطرش تحمل کردم

شد عشق اول  اخرم و از همون عشق اول و اخر الان بچه دارم

به حکمتش دل بسپار🌸
ینی چه چیزا شد ؟

گوشی نو خواهرم که خریدیم

خیلی عجیب هعی خراب شد

بعد از چندین دفعه هم

بعد منو شناخت

خیلی خلاصه گفتم

رفتیم تو پارک لاله نشستیم ساندویچ سوسیس بندری خوردیم نونش همینجوری خورد میشد می‌ریخت رو هیکلم موهام ...

وای خدا

چی شد تهش؟؟؟

اولین بار من و خواهرشو که دوست صمیمی ام بود رسوند کتابخونه ،بعد از اون ببعد هرروز ما رو رسوند😄😄 تا کنکور دادیم بعد کنکور هم پیشنهاد داد که باهم یه مدت دوست باشیم بعد سه ماه نامزد شدیم ،الانم ۱۰ ساله زن و شوهریم❣ 

هر چیز که در جستن آنی آنی!
این تعریفی که از تیپ خودت دادی احیانا مربوط به دهه ۵۰ یا ۶۰ نمیشه؟😄😄 الان چی شد در ارتباطین؟

من دهه هشتادیم🥴🥴یعنی انقد خفنم ها

الانم همیشه بهم میگه

سلااااام خانوم سلسله قاجار😂البته این به خاطر اینه من عاشق تمام چیزای قدیمی طورم😅😅

گوشی نو خواهرم که خریدیم

خیلی عجیب هعی خراب شد

بعد از چندین دفعه هم

بعد منو شناخت

خیلی خلاصه گفتم

اولین بارمن ۸ سالم بوداومده بودعروسی عموم ازدوستان پدرم بودن ازیه جای خیلی دوربعدش سیمکارت بابام دسته من بودو پی ام دادفک کردبابامم منم جواب ندادم بعده یه سال پیام دادگف میخامتواین حرفا اللنم دوتا نی نی داریم 😍

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜