2777
2789
عنوان

چرا برادرا اینطورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 63 پست
خاتواده ها متفاوتن وقتی بی اندازه دوست و صمیمی باشی این محال و ازاردهندست. رولبط کمتر میشه اما نه در ...

صمیمت ی طرف بدرد نمیخوره .... بهتر ادامه دهنده نباشه ..تا جایی ک طرفش پا پیش میزاره اونم بزاره نه بیشتر نه کمتر

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

تلفنی حرف زدن که کاری نداره الان دایی من ماهی 3 4 بار زنگ میزنه احوال پرسی و اینا با مامانم 

با اینکه مامانم شاغل و بیشتر وقت ها نیست نمیتونن حضوری همو ببینن ولی بازم داییم و مامانم تعادل رو حفظ میکنن 

نمیشه که آدم تا ازدواج کرد خانواده ای که اون همه سال توش بزرگ شده رو ول کنه بخاطر همسر و بچش 

باید تعادل حفظ بشه که به کسی هم بر نخوره 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا وقتی متاهل میشی همه چی فرق میکنه..الان من از دست توقعات برادر شوهرم ذله شدم به خدا به خاطر ت ...

بنظرم احتمال زیاد شما رابطھ محبت آمیزی ھم نداشتی

و الا اسم اینکھ من برام مھم نباشھ برادرم 10 سال سراغمو نگیرھ بي توقعي نيست

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن
تلفنی حرف زدن که کاری نداره الان دایی من ماهی 3 4 بار زنگ میزنه احوال پرسی و اینا با مامانم  ب ...

دقيقا

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
بنظرم احتمال زیاد شما رابطھ محبت آمیزی ھم نداشتی و الا اسم اینکھ من برام مھم نباشھ برادرم 10 سال سر ...

انفاقا خیلی همدیگر رو دوس داریم از مامانم حالشو میپرسه میدونم مشکلی نداره منم خیالم راحته دیگه...

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
صمیمت ی طرف بدرد نمیخوره .... بهتر ادامه دهنده نباشه ..تا جایی ک طرفش پا پیش میزاره اونم بزاره نه بی ...

خب بنظرم داره يه فرهنگ میشه.این که تا پسر زن گرفت باید همرو ول کنه

از خود نظرات دوستان اینجام مشخصه که به این فرهنگ راضین

[QUOTE=139545368]انفاقا خیلی همدیگر رو دوس داریم از مامانم حالشو میپرسه میدونم مشکلی نداره منم خیالم راحته دیگه...[/QUO

نمیدونم شاید من شمارو درک نمیکنم.ولی دوست داشتن از نظر من یعنی رابطه داشتن.

چقد همه جالبین. کلا شمشیرو از رو بستین😂😂😂

خواهر و برادر رابطه خونی دارن سالها کنار هم زندگی کردن وابستگی میاره قطعا. مگه میشه طرف ازدواج کرد بگی خدافظ؟ الویت اول هر شخص باید همسر و فرزنداش باشن اما این به معنی این نیست که خانوادتو کاملا فراموش کنی. ما که اینجوری نیستیم خدا رو شکر. هفته ای دوبار همه بچه ها جمع میشیم خونه مامانم اگه کاری هم داشته باشیم زنگ میزنیم به برادرمون اونم کمکون میکنه البته همچنان الویت اولش همسرشه مثلا زنشو ول نمیکنه به کار ما برسه اما اگه همسر من مشکلی داشته باشه یا ماموریت باشه و من کاری داشته باشم بهش میگم اونم از خانومش میپرسه اگه برنامه نداشته باشن اوکی میده و میاد. منم خیلی وقتا واسشون خیلی کارا انجام میدم. کلا عروسمون هم شده مثل خواهرم ما باهم رقابت نداریم فقط خانواده بزرگتری شدیم. این رفتارای خواهرشوهر و عروس خیلی چیپه. اینکه میگین اون دیگه ازدواج کرده نباید بهش کاری داشته باشی واقعا دور از عقله. ازدواج کرده یه عضو جدید اضافه شده بهمون ؛برادریش که از بین نمیره. خدارو شکر تا حالا به مشکلیم نخوردیم عروسمونم اونقد که با ما راحت و صمیمیه خدا شاهده با خواهراش نیست. همسرمم همینطوره خواهر برادر نداره ولی گاهی مامانش کاری داره زنگ میزنه به شوهرم میگه بیا همسرمم میگه اجازه بده با نرگس هماهنگ کنم خبر میدم منم اگه بگم مشکلی نیست اونم میره. اگه ام کار داشته باشم مودبانه از مادرش عذرخواهی میکنه و نمیره

لبریزم از سکوت بسیار
چقد همه جالبین. کلا شمشیرو از رو بستین😂😂😂 خواهر و برادر رابطه خونی دارن سالها کنار هم زندگی کردن ...

چه خوب گفتید.دقیقا برادر دوم من اینطوره.در عین توجه و محبت به همسرش رابطه خودشو حفظ کرده

و همین که من حس میکنم دوستم داره باعث شده همسرشون رو  خیلی دوست داشته باشم

خب بنظرم داره يه فرهنگ میشه.این که تا پسر زن گرفت باید همرو ول کنه از خود نظرات دوستان اینجام مشخصه ...

بخاطر اینکه هر کس تو زندگی مشکلات خاص خودشو داره دختر پسر هم نداره...ی عده مثل شما گیر میدن ی عده راحت کنار میان  ...اگه اون طرف رو دوست داری حالا چه خواهر ی برادر مشکلی بر مشکلاتش بیشتر نکن بخواد سراغت بیاد میاااد....اگرم حالا ی تلفن زدی توقع نکن ک اونم حالا باید بزنه نوبتشه واس دل خودت انجام بده

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
بخاطر اینکه هر کس تو زندگی مشکلات خاص خودشو داره دختر پسر هم نداره...ی عده مثل شما گیر میدن ی عده را ...

واقعا درک نمیکنم.منم جز زندگیشم دیگه.شما زندگی رو فقط همسر و فرزند میبینید؟

بله اولویتا فرق داره ولی قرار نیست بعد ازدواج خواهر کنار گذاشته بشه یا احساس کنه دیگه جایگاهی نداره

بخاطر اینکه هر کس تو زندگی مشکلات خاص خودشو داره دختر پسر هم نداره...ی عده مثل شما گیر میدن ی عده را ...

البته من شخصا اهل گله نیستم اما واقعا احساس میکنم درست اینه ادم همه روابطشو مدیریت کنه.و هر کس جایگاه خودشو داشته باشه

واقعا درک نمیکنم.منم جز زندگیشم دیگه.شما زندگی رو فقط همسر و فرزند میبینید؟

زندگی یعنی همسر فرزند پدر مادر  بعد پدر مادر همسر بعدددد خواهر برادر.....در اصل جز اولویت نیستن

البته من شخصا اهل گله نیستم اما واقعا احساس میکنم درست اینه ادم همه روابطشو مدیریت کنه.و هر کس جایگا ...

اون مدیریت میکنه ولی در کل گفتم از دید من خواهر برادر جایگاه دست چندم هستن