یه نوجوون چطور میتونه از نوجوونیش استفاده کنه که هم بهش خوش بگذرع و خاطره بسازه هم طوری استفاده مفید که فردا حسرت نخوره ؟
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
من اصن به درس اعتقادی ندارم خودم برا خودم هدف دارم 😅 بزرگتر از شغلای دولتی 😂
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
هر کاری رو با عقل ت بسنج و بعد .... بعضی کارها رو دل بمونند بهتره تا انجام بشه
کدوم کارا ؟ 😁 فریب خوردن و بدبختی به بار اوردن ؟
آخه نوجونو یکم درک نمی کنید یا از این ور بوم میفتید یا اونور نه به این که بگیم بهشون ربط نداره چرا خیلی هم ربط داره اما ما یکم درک نمی کنیم دوره نوجونی خیلی حساسه نوجونی تو اون سن دوس داره حس آزادی داشته باشه غرور داره از سخت گیری تو این دوره متنفره مثل ماهی میمونه شل کنی در میره سفت بگیری هم باز می خوره اما همه تو نظرشون فقط و فقط اینو میگن درس بخونه یه آدم مهمی بشه ما داریم راجب اوقات فررررررااااااغت یه نوجون حرف میزنیم خود ماها تو نوجونی همش سرمون توکتاب بوده تفریح نداشتیم؟؟؟ ( راسش من هیچ جان گفتم و دوس نداشتم بگم اما حس میکنم اینجا لازمه بگم خود من یه نوجونم یه دهه هشتادی )))